capthookb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Όταν πάω να διαβάσω ένα νέο θέμα, αυτόματα ο browser πηγαίνει στην τελευταία απάντηση του συγκεκριμένου θέματος, της συγκεκριμένης σελίδας. Εγώ που θέλω να διαβάσω από το πρώτο post πρέπει να ανεβάζω τη σελίδα συνέχεια στην αρχή της γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτωση, ο browser επιμένει να πηγαίνει στο τέλος. Υπάρχει καμιά ρύθμιση ώστε να εμφανίζει το πρώτο post και όχι το τελευταίο, γιατί είναι λιγάκι σπαστικό.
guido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Gia phgaine edw http://www.insomnia.gr/vb3/profile.php?do=editoptions kai bres to " Τρόπος προβολής θεμάτων " Ekei epelekse " Γραμμικά - Παλαιότερα Πρώτα "
capthookb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Το έχω δοκιμάσει αυτό, αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Αν και έτσι το έχω, βάζοντας "Γραμμικά - Νεώτερα πρώτα" αλλάζει τη σειρά των απαντήσεων και ουσιαστικά διαβάζεις ένα θέμα από το τέλος προς την αρχή.
panraf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Χρειάζετε επέμβαση στον κώδικα του vbulletin για να γίνει αυτό που θες, κάτι που μόνο ο διαχειριστής φυσικά μπορεί να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.