adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 skeptomai na parw mia 17ara me enswmatomeno tv tuner wste na th xrhsimopoiw kai aneksarthta san tv aposyndeontas th apo to pc kserete an ginetai kati tetoio ? px ayth http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168153 tha exei kalh poiothta san tv ? tha fainetai apo diafores gwnies ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Την εχουμε παρει στη δουλειά... Για ενα καταστημα που θελανε να παίζει DVD με videos από προιόντα κλπ διαφημιστικά.. Σαν τηλεόραση εγω προσωπικά δεν ικανοποιήθηκα... Τα DVD πολύ pixeliασμένα και γενικά μου φάνηκε πολύ μέτριο αποτέλεσμα ακόμα και ως απλο monitor, σε συγκριση με μια LG19άρα που έχω εγώ, καθώς και με την CRT Philips 107E6 του γραφείου.... Απτην άλλη το αποτέλεσμα δεν ειναι καθόλου κακό αν απλα θελεις μια οθόνη να δείχνει κάτι, πχ σε ενα κατάστημα ή ακόμα και σαν mini plasma σε δωμάτιο που δεν χωράει (ή δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα για) κανονική πλάσμα, σε συνδιασμό με το οτι μια CRT κατ'αρχάς ειναι γουρούνι, και κατα δεύτερον δεν συνδέεται ΠΡΑΚΤΙΚΑ με PC.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μπορείς να πάρεις μια 17" καλή και μετά να πάρεις ένα TV Tuner και θα σου έρθει φθηνότερο και καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 mporei na paizei kai xwris pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Αυτό κράτησες εσύ; Ο άνθρωπος το είπε καθαρά πως δεν κάνει ούτε για Monitor αλλά πολύ περισσότερο δεν κάνει για τηλεόραση. Με μια κάρτα TV της Pinnacle θα είσαι Super άκουμε που σου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 nai alla den prosexes ti lew sto arxiko post thelw an ginetai na th xrhsimopoihsw kai san tv apokleistika ( tv tumer hdh exw ) apla ena paradeigma efera aythn toy eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μάλλον αυτό χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.