mourlos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 exw tin Ati 9200 me 256 ram + tv out... kai thelw na parw mia pio advanced logo twn 3d sxediwn pou kanw gia tin douleia mou....den sas zitaw na mou proteinete kapoia karta...alla na mou peite an tha mporousa na kratisw tin uparxousa ka ina tin xroisimopoiws tautoxrona me tin kainourgia, i den geinetai??? Euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cy{B}er Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 File mou ap`oti mpwreis na deis kai monos sou sto site tis ATI to sistima Cross Fire pou evgale upostirizete mono apo X800-X850 prws to parwn kai mono apo mobo me chipset Ati xpress 200 cross Fire.Opote auto pou zitas na kaneis den ginete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δε ξέρω αν μπορείς σε έναν ΗΥ να έχεις δύο κάρτες γραφικών, αλλά ακόμα κι αν μπορείς πως φαντάζεσαι ότι μπορείς να συνδέσεις δύο AGP κάρτες όταν το mb έχει μία AGP ? Δε ξέρω αν γίνεται με μία AGP και μια PCI. Σε κάποιο άλλο post νομίζω κάποιος είχε πει ότι χρησιμοποιούσε και την Onboard και μια σε κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Multi-GPU configs only on PCIe platforms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 euxaristw paides.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.