Προς το περιεχόμενο

AviTricks + αλλαγή ανάλυσης

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το error code 100 to βγάζει όταν για κάποιο λόγο έχουν μπλεχτεί οι codecs. Συνήθεις ύποπτοι οι divx, xvid ή κάποιο περίεργο codec pack. Δες το file information του virtualdub και το gspot και σύγκρινε. Αμα σου δείχνει στο ένα divx και στο άλλο xvid , με απεγκατάσταση/εγκατάσταση του divx το πιθανότερο είναι να λυθεί το πρόβλημα.

Πάντως μου φαίνεται πως μια πιο σωστή ανάλυση είναι 480χ272 για 16:9 ή 480χ368 για 4:3.

Μπορείς να τσεκάρεις και το output preview του vdubmod και να δεις πότε τα πρόσωπα είναι ok και όχι σαν "αυγά"

Δημοσ.

Τελικά αυτό είναι, το ένα το αναγνωρίζει ως DivX και το άλλο ως XviD!!! Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τον DivX αλλά τίποτα. Βασικά γίνεται και ένας χαμός γιατί έχω 200 διαφορετικούς DivX codecs και δεν ξέρω τι να πρωτοβγάλω και να ξαναβάλω! Επισυνάπτω και caps από τα 2 προγράμματα να δείτε και εσείς τι μου βγάζει.(sorry για την ποιότητα αλλά ήταν μεγάλο το μέγεθος).

post-17629-129062922892_thumb.jpeg

post-17629-129062922894_thumb.jpeg

Δημοσ.

Δοκίμασε και τον xvid μήπως αυτός κάνει την ζημιά. Γενικά "καθάρισε" το σύστημα, δεν χρειάζεται να έχεις το pc πηγμένο στους codecs. Διάλεξε ένα καλό player , divx, xvid, ac3 filter , ffdshow και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω το προσθέτεις.

Άμα θυμάσαι με ποιον από τους δύο έγινε το capture στην τελική άσε μόνο αυτόν μέσα , ίσως να ξεμπλέξουν έτσι τα πράγματα , να κάνεις το resize και μετά το ξαναβάζεις.

Δημοσ.

New prob!!! Εκεί που βρήκα τι παίζει με το video τώρα δεν μπορώ να βρώ τι παίζει με τον ήχο! Όταν ανοίγω κάποια βίντεο για επεξεργασία μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα που είναι στο συνημμένο. Όταν τελειώσω την επεξεργασία του βίντεο, to resize δηλ, ενώ στην αρχή ο ήχος είναι συγχρονισμένος στην συνέχεια "τρέχει" μπροστά από το βίντεο! Τι να κάνω?

post-17629-129062923163_thumb.jpeg

Δημοσ.

Ax!!αυτό το καταραμένο improper vbr audio!!!Τόσες φορές έχει αναφερθεί :)

Use this:

http://files.digital-digest.com/downloads/files/virtualdub/vdub_mp3_freeze.zip

ακριβώς η ίδια διαδικασία (απλά βάλε στον ήχο direct stream copy) και δεν θα έχεις πρόβλημα . Επίσης nandub και σαν τελευταία επιλογή μπορείς να συγχρονίσεις και μόνος τον ήχο με την προϋπόθεση οτι ο ασυγχρονισμός είναι σταθερός και όχι προοδευτικός. (interleaving)

Δημοσ.

Thanks και πάλι. Μέχρι στιγμής δουλεύει σωστά. Ελπίζω να ήταν και το τελευταίο πρόβλημα αυτό γιατί... το βλέπω κάτω από το μπαλκόνι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...