Προς το περιεχόμενο

Iστοριες που θα θελατε να μεταφερθουν σε ταινια

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για το Rosswell (και μετα) εχει γυριστει mini σειρα με παραγωγο τον Spielberg ονοματι Taken

Αυτό το taken το βλέπω μπροστά μου συνέχεια, στο videoclub, κιολο λέω να το πάρω, κιόλο το αφήνω. Είναι καλό, το έχει δει μήπως κανείς;

Άλλες ιστορίες που θα ήθελα να δω σε ταινία, περισσότερο ελληνική παρά ξένη, είναι οι ιστορίες του Ερωτόκριτου με την Αρετούσα, του Κορνάρου, και της Ερωφύλλης, του Χορτάτση. Είναι πολύ γνωστές στον κρητικό κόσμο και πολύ αγαπητές. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει γυριστεί κάτι που να τις αφορά. Θα ήταν ενδιαφέρον να δωθούν αυτές οι ιστορίες τόσο στον χρόνο που περιγράφονται, δηλαδή σε παλαιότερα χρόνια, με βασιλικές κατοικίες, ωραία κοστούμια, κλπ κλπ, όσο και στον σύγχρονο καιρό, βλ. Romeo+Juliet.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ayth thn erwthsh perimena kairo na mou thn kanei kapoios!thanx the_player!!

egw 8a h8ela poly na dw thn istoria pou diadramatizetai sto biblio AYTOI POY POTE DEN KOIMOUNTAI(the sleepless)-toy Graham Masterton! bebaia 8a htan anagaios enas poly ikanos skhno8eths(pistebw) mias kai h perigrafes pou ginontai sto biblio einai poly leptomereis...kai anatrixiasthkes!(to atomo prepei na exei sxesh me anatomia!perigrafei toys fonous kai to basanhstiria me enan poly cool k taytoxrona wmo tropo,me ka8e leptomeria..sou dinei idees :twisted: )

Em_Zed:

[Θα ήθελα να γίνουν ταινίες ολες αυτές οι ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς για φαντάσματα, όπως αυτή με τον τύπο που παίρνει μια κοπέλα (ταξί, μηχανή), την πάει σπίτι της, ξεχνάει κάτι, καιόταν γυρνάει της λέει η μαμά της ότι έχει πεθάνει.. Έχω ακούσει μερικές πολύ... μπρρρ...]

panw sto 8ema pou aneferes exoun gyrhstei kapoies tainies..pare na deis ta:

Urban Legend 1&2 an den ta exeis dei akomh bebaia...tetaia peristatika pou perigrafeis ginontai......

Δημοσ.
siga pou skotose ton tolkien o peter jackson i viase ta vivlia tou...epeidi itan sxedon adinato na ta ftiaksei akrivos opos itan se tainies?mi leme oti theloume..kai aloste giati osoi to lene auto exoun sigoura dei kai tis tainies????????????[/b'] de thelei kai polu gia na katalalabei kapoios oti diskola ta vivlia (kai eidika san auto tou arxonta metaferetai se tainia)..arketa diladi me auto to thema..

Γιαυτό ακριβώς το λένε!Επειδή έχουν δεί και τις ταινίες.Αλλιώς δεν μπορείς να κάνει σύγκριση...Εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει Tolkien (γενικά δεν διαβάζω) αλλά κρίνοντας απο αυτά που μου λένε όλοι οι φίλοι μου που είναι πωρωμένοι και σύμφωνα με το οτι το Silmarillion είναι πολύ ποιο μπερδεμένο σαν βιβλίο...Για όλα αυτά "Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω" μάλλον είναι η καλύτερη απάντηση!!!

Φιλικά...

Δημοσ.

dikio exeis..vlakeia pou eipa oti osoi exoun diavasei to book exoun dei kai ti tainia..giati pragmati pos tha sigrinan?tespa apla ithela na toniso poso diskola metaferetai ena book se tainia kai eidika san auto tou arxonta..kai genika eixa spastei me ti fasi pou molis telione o kathe arxontas sto cinema olo kai kapoios kai "kala" petagotan me ufaki.."kala ti g***** ti tainia.. kamia sxesi me to book..an zouse o tolkien klp klp"..eleos..

• Super Moderators
Δημοσ.

pistepse me egw toulaxiston edei3a upervolikh...vevaia eimai euxaristhmenos pou egine apo fan tou JRRT kai oxi apo asxeto...

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι ο Κώδικας του Ντα Βίντσι (Da Vinci's Code) του Dan Brown που γυρίζεται αυτό τον καιρό, αν δεν κάνω λάθος, στο Παρίσι με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Είχα διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικά όταν πρωτοκυκλοφόρησε και είχα κολλήσει. Σε κρατάει σε αγωνία αν και στο τέλος σε αφήνει με ένα παράπονο. Του χρόνου θα βγει στις αίθουσες.

Δημοσ.

An sarese to DVC dokimase to The Eight tis Kathrine Melville,panomoiotypo styl me pio endiaferousa ploki(alithia,TI istoria pera apo thriskeutoistorika koutsompolia eixe to DVC?To Illuminati at least eixe ploki) kai elafrws kalytero grapsimo(ws ekei omws etsi?Gia paralia i skopeto kai monon)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω σε ταινία το Grim Fandango, με την αυθεντική μουσική από το παιχνίδι να τη συνοδεύει!

Δημοσ.
Εγώ θέλω να δω σε ταινία το Grim Fandango[/b'], με την αυθεντική μουσική από το παιχνίδι να τη συνοδεύει!

I second that ;)

Vale ki ena Gabriel Knight 2 stin lista+now we are talking...

Δημοσ.
Εγώ θέλω να δω σε ταινία το Grim Fandango[/b'], με την αυθεντική μουσική από το παιχνίδι να τη συνοδεύει!

Ti είπε το παλικάρι...Μαζί σου Manuel, Grim Fandango και τα μυαλά στα κάγκελα.Πολύ θα ήθελα να το δώ σε ταινία!!!

(Μου φαίνεται θα το βάλω στο pc για να το ξαναπαίξω, πωρώθηκα!!!!!)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία! Έχουμε ήδη κόψει 3 (!) εισητήρια. Νομίζω ότι μπορούμε πλέον να μεταφέρουμε την πρόταση στους αρμόδιους. Σκηνοθετώ! Πρόλαβα! Μουαχαχα. Αν και ίσως καλύτερα να παίξω τον συνονόματο Manuel Calavera. Χμμ... Δεν είμαι ισπανόφωνος όμως...

Δημοσ.

LOL!!!!!!!!!!!

Πλάκα πλάκα δεν είναι μόνο 3 τα εισητήρια...Πολύς κόσμος θα πήγαινε να το δεί!!!!!!

Εγώ πρόλαβα την επιμέλεια του soundtrack (ως music freak) και επίσης να φέρνω νεράκια στον Manuel (waterboy Κιετσ!!!!!) :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...