Προς το περιεχόμενο

Iστοριες που θα θελατε να μεταφερθουν σε ταινια

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ενα τετοιο θεμα δεν εχει συζητηθει ....

Για παραδειγμα θα ήθελα πολύ να μεταφερθει σε ταινια η Αλωση της Κωνσταντινουπολης...

επισης

-Η νύχτα του Αγιου Βαρθολομαιου

-Ο Ελληνικός Εμφύλιος

-Η κατάληψη της Κυπρου απο τους Τούρκους

επίσης θα ήθελα να μεταφερθέι σε ταινία η ιστορία των Queen και του Freddie Mercury....

Και απο Βιβλία το "Απο τη Γη στη Σεληνη" του Βερν...

Καθως και η Ζωή του ΣΕΝΑ (Tεράστιας Οδηγάρας...)

Για πείτε και εσείς τις ιδέες σας...

:)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw tha ithela na dw mia tainia afierwmwni stous Bunuel,Dali+tin mythiki synergasia tous ston ''andalousiano skylo'', to senario na to grapsei o Kaufmann, kai na tin skinothetisw egw(mpouxaxa mpouxaxa!)

let's be serious: egw apla tha epaiza ton Bunuel.

:)

Δημοσ.

Mμμ..από που ναρχισω..

Την ιστορία της φημολογούμενης πρώτης επαφής των ανθρώπων με εξωγήινα όντα. Έχω διαβάσει για την πτώση του ΑΤΙΑ στο roswell το 1947 και το τι έλεγαν οι μαρτυρίες είναι απίστευτο. Αν δεν αποτελεί και αυτό άλλο ένα τρικ της παγκόσμιας μυστικής ομάδας που θέλει να παραπλανεί την ανθρωπότητα, είναι πρώτης τάξης υλικό για μια ταινία - ντοκυμαντέρ για το τι πραγματικά έγινε.

Θα ήθελα να γίνουν ταινίες ολες αυτές οι ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς για φαντάσματα, όπως αυτή με τον τύπο που παίρνει μια κοπέλα (ταξί, μηχανή), την πάει σπίτι της, ξεχνάει κάτι, καιόταν γυρνάει της λέει η μαμά της ότι έχει πεθάνει.. Έχω ακούσει μερικές πολύ... μπρρρ...

Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχαν ενδιαφέρον ιστορίες με θαύματα. Έχω ακούσει και απο αυτές μερικές πολύ δυνατές.

Γενικά με ενδιαφέρουν πολύ οι ανεξήγητες ιστορίες, αυτές για τις οποίες πολλοί μιλάνε αλλά κανείς δεν έχει λογική εξήγηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Θα ήθελα να γίνουν ταινίες ολες αυτές οι ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς για φαντάσματα, όπως αυτή με τον τύπο που παίρνει μια κοπέλα (ταξί, μηχανή), την πάει σπίτι της, ξεχνάει κάτι, καιόταν γυρνάει της λέει η μαμά της ότι έχει πεθάνει.. Έχω ακούσει μερικές πολύ... μπρρρ...

Ο Joey Tribianni από τα φιλαράκια ήταν να γυρίσει μια τέτοια ταινία σε ένα επεισόδιο, αλλά δυστυχώς ξεμείναν από λεφτά και δεν έγινε :-) Είχε πολύ γέλιο πάντως η περιγραφή.

Εγώ θα ήθελα να δω ιστορικές ταινίες περισσότερες, αλλά από καλύτερους σκηνοθέτες. Κάποιους που να μην θεωρούν ότι όταν γίνεται πόλεμος, πολεμάνε οι καλοί και οι κακοί λες και είμαστε 5 χρονών και μας λένε παραμυθάκια (και τότε οι κακοί Ναζί, πήγαν και σκοτώσαν τον καλό ήρωα). Δηλαδή όχι Αμερικάνος. Αν και δεν το έχω ψάξει πολύ. Θα αρχίσω Θέμα νομίζω όπου να'ναι.

Δημοσ.
Ο Joey Tribianni από τα φιλαράκια ήταν να γυρίσει μια τέτοια ταινία σε ένα επεισόδιο, αλλά δυστυχώς ξεμείναν από λεφτά και δεν έγινε :-) Είχε πολύ γέλιο πάντως η περιγραφή.

Ontos foveri tainia tha itan to "Shutter Speed" me ton Tribianni poso mallon gyrismeni sto Vegas krima pou den oloklirothike... eidika na akous tin ataka "Betsy's been dead for 10 years" anatrixiastiko! Elpizo na vgei syntoma an k exoun perasei 6 xronia apo tin akyrosi tis k o Tribianni einai pleon sto L.A.

Δημοσ.
[...]

Την ιστορία της φημολογούμενης πρώτης επαφής των ανθρώπων με εξωγήινα όντα. Έχω διαβάσει για την πτώση του ΑΤΙΑ στο roswell το 1947 και το τι έλεγαν οι μαρτυρίες είναι απίστευτο. Αν δεν αποτελεί και αυτό άλλο ένα τρικ της παγκόσμιας μυστικής ομάδας που θέλει να παραπλανεί την ανθρωπότητα' date=' είναι πρώτης τάξης υλικό για μια ταινία - ντοκυμαντέρ για το τι πραγματικά έγινε.

[...']

Και όμως, κάτι υπάρχει (αν και τηλεταινία). Θυμάμαι που την είχα δει όταν ήμουν στο γυμνάσιο αρκετά μετά τα μεσάνυχτα, και θυμόμουν τη φυσιογνωμία του Martin Sheen. Καλούτσικη εντύπωση μου είχε κάνει τότε...

ΥΓ: Πλάκα πλάκα, πρέπει να είναι κάπου ξεχασμένη μια VHS στην οποία το είχα γράψει...:-)

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ κόνακ. Θα το ζητήσω στο βίντεο κλαμπ.

Αν και μετά το χτεσινό βλέμμα του υπαλλήλου, βλέμμα καλά-μα-τι-μου-ζητάς-ρε-μεγάλε, όταν ρώτησα αν υπάρχουν ταινίες του ταρκόφσκι, ή του μπουνιουέλ, το βλέπω κομμάτι να το βρω, αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Δημοσ.
Σ'ευχαριστώ κόνακ. Θα το ζητήσω στο βίντεο κλαμπ.

Αν και μετά το χτεσινό βλέμμα του υπαλλήλου' date=' βλέμμα καλά-μα-τι-μου-ζητάς-ρε-μεγάλε, όταν ρώτησα αν υπάρχουν ταινίες του ταρκόφσκι, ή του μπουνιουέλ, το βλέπω κομμάτι να το βρω, αλλά ποτέ δε ξέρεις.[/quote']

Πολύ δύσκολο το βλέπω, ήταν τηλεταινία. Θα ψάξω να δω αν υπάρχει ακόμα (και αν δεν έχει γραφτεί τίποτα από πάνω της), αν έχεις βίντεο και τη θες, είναι όλη δικιά σου...

Δημοσ.

Για το Rosswell (και μετα) εχει γυριστει mini σειρα με παραγωγο τον Spielberg ονοματι Taken: http://us.imdb.com/title/tt0289830/

Η αλωση της Πολης (γενικοτερα το Βυζαντιο) και οι Queen ειναι πραγματι κατι που θα ηθελα να δω σε ταινια. Επισης οι πολεμοι των αρχαιων Ελληνων (Πελοποννησιακος, με τους Περσες), η Οδυσσεια (οχι στη b-movie μορφη που εχει ηδη βγει), η Μικρασιατικη καταστροφη, ο Τσεγκινς Χαν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ικετευω το Peter Jackson να κανει ταινια το Silmarillion.

eleos oxi allos viasmos twn vivliwn tou Tolkien...

as viasoume ton Moorcock empros oloi gia Elric :P

Δημοσ.

Απο οτι μου ειχαν πει παλιοτερα το Silmarillion ειναι πολυ πολυ πιο πολυπλοκο και ''δυσπεπτο'' απο την τριλογια , το οποιο παει να πει οτι αν γυριστει ταινια δεν θα γινει απλα σκοτωμα αλλα σφαγη .

Δημοσ.

siga pou skotose ton tolkien o peter jackson i viase ta vivlia tou...epeidi itan sxedon adinato na ta ftiaksei akrivos opos itan se tainies?mi leme oti theloume..kai aloste giati osoi to lene auto exoun sigoura dei kai tis tainies???????????? de thelei kai polu gia na katalalabei kapoios oti diskola ta vivlia (kai eidika san auto tou arxonta metaferetai se tainia)..arketa diladi me auto to thema..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...