Mixalis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Είναι τραγικό!Έχω την τελευταία έκδοση 64μπιτων windows,η οποία είναι και bootable.Κάνοντας όμως τη γνωστή διαδικασία για την εγκατάσταση τους(βάζοντας δηλαδη να κάνει boot το μηχάνημα από το cd των windows,αυτά δεν ξεκινούν να εγκαθίστανται.Τι μπορεί να συμβαίνει?(Μην ρωτήσει κανείς αν έχω Athlon 64 γιατί εννοείται!)
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Υποθετω πως εχεις κανει την ρυθμιση απο το bios για να κανει εκκινηση απο το cd.To cd των windows ειναι σιγουρα bootable?(..ειναι original?)
Iron_Druid Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Τραγικο... Ηρεμισε ρε φίλε μην τρελεσαι. Πανε βαλε στο BIOS First Boot Device το CD-ROM ή το γραμμα του Drive σου. Αν δεν φορτωσει και τότε να πας να αγοράσεις τα κανονικο CD και να μην ξανα χρησιμοποίησεις πειρατικο (καθώς μερικα πρεπει να τρέξει το setup για μεσα απο τα windows για να παραμετροποιήσουν το boot.ini καταλληλα για την φόρτωση του Μαύρου Μαργαρηταριού). Αλλα να σου πω κατι; Ποιος σου είπε να βαλεις τα 64bit ? Δεν το ξερεις ότι τα 64bit Edition εχουν προβληματα (bugs) και πετυχαίνουν χαμηλότερο frame rate στα παιχνιδια ; Πανε βαλε 32bit οπως κι εγώ που έχω 64μπιτο cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.