Προς το περιεχόμενο

D.E.B.S.=η Άλωση...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...της τελευταίας κερκόπορτας στην "ανωμαλία",η αλλοιώς πως τέσσερις "...νίτσες" καταφέρνουν να κάνουν αποδεκτή την (σεξουαλική) ιδιαιτερότητα,σε ευρύ κοινωνικό περιβάλλον,ποντάροντας στις "έμπαινε_Γιούτσο" "ταμπου-ρωμένες" διαθέσεις μας....

Οφθαλμόλουτρο,με (μισο)διάθεση προς ακολασία,αλάφρυνε τον κόμπο στο στομάχι μου,κάθε φορά που τρώω στη μάπα μια ακόμη Αμερικανιά,νομίζοντας πως θα είναι και Η αποκάλυψη.

Υ.Γ.Τώρα που έφυγε ο epote,με παίρνει να ξεσαλώνω εδώ μέσα,θα με φάτε στη μάπα,μέχρι να με κράξει ο dim_b...

lol.

Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν αξίζει γιά σκότωμα 1,5 ώρας (εκτός από το δεδομένο οφθαλμόλουτρο :P). Μου την είχε στείλει ο θείος πρόσφατα, αλλά δεν τις έδωσα σημασία.

Δημοσ.

Με μπυρίτσα,μακρυά τα θηλυκά της οικογένειες γιατί θα πέφτουν αβέρτα σχόλια,βλέπεται στο άνετο.

Η σοκολατίτσα μούκλεψε τη καρδιά.Με τούτα και μετάλλα(!) δικαιολογώ πλήρως τον Δαρβίνο (ο πίθηκος κατάγεται απ' τον άνθρωπο).

Δημοσ.

to diaskedasa poly perisotero apo kathe charlies angels kai alla paromia. To tainiaki mou fainetai oti apla kserei ti einai kai ti thelei kai auto bgazei. OUte entelos xazoxaroumeno teen movie opos tosa alla, kai oute super-spy yperboles kai blakies. Eno fainetai san teen spy movie, exei arketh satira kai eksypna astiakia kai skhnes, parodia paromoion tainion, kamposa omorfa mora kai ena poly kafto lesbiako story, me tis 2 gkomenes na exoun arketh xhmeia metaksy tous. H lucy diamonds einai ola ta lefta sthn tainia.

Den milame bebaia gia thn tainiara, alla sigoura tha perasete ena euxaristo apogeuma blepontas to.

Δημοσ.

Καλούτσικη ταινία αλλα υπερβολικά υποτονική κατα τη γνώμη μου. Ισως θα έπρεπε να έχει περισσότερο χιούμορ και λίγο περισσότερο σουρεαλισμό.

Δημοσ.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν αξίζει γιά σκότωμα 1,5 ώρας (εκτός από το δεδομένο οφθαλμόλουτρο :P). Μου την είχε στείλει ο θείος πρόσφατα, αλλά δεν τις έδωσα σημασία.

εξαρτάται....για πόσο οφθαλμόλουτρο μιλάμε?

Δημοσ.

Έχει μπει στη wishlist μετά από τα παραπάνω σχόλια...

Χαχαχ, κάποιος θα πρέπει να δουλέψει σε videoclub :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...