Προς το περιεχόμενο

Tελικά τι παίζει με το Toshiba M40X-105???

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H πρώτη φόρτιση είναι πολλές ώρες (δες το manual τι λέει σχετικά), και να γίνει με κλειστό το λαπτοπ...Και για πρώτη φορά πρέπει να αποφορτιστεί πλήρως......Καλό θα είναι να την φορτίζεις όταν έχει σχεδόν αποφορτιστεί και με κλειστό λαπτοπ (αν είναι εφικτό)....Μια φορά το μήνα πρέπει να κάνεις μια πλήρη φόρτιση, λειτουργία μέχρι αποφορτίσεως και πάλι φόρτιση όπως στην αρχή....

Σημαντικό είναι αν έχεις το φορητό σπίτι και δεν τον μετακινείς πολύ να βγάλεις την μπαταρία από πάνω γιατί η συνεχής φόρτιση της μπαταρίας (όταν είναι στο ρεύμα το λαπτοπ) μειώνει δραματικά τη ζωή της μπαταρίας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ναι μολις τελείωσα τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού και πάω για κάνα μπανάκι αλλά και για δουλεία(διπλωματική)!Την μπαταρία δεν την φορτίζω σήμερα,μόνο στο ρεύμα το έβαλα κατευθείαν γιατί δεν προλαβαίνω,οπότε στο καράβι θα βρώ καμμιά μπρίζα!

Να σαι καλά deathlok!

Ναι μολις τελείωσα τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού και πάω για κάνα μπανάκι αλλά και για δουλεία(διπλωματική)

Tυχερέ!Μπανάκι και καινούριο laptop! :)

Επίσης στο multirama μου είπαν ότι το drdrw δεν είναι dual layer. Μετά πήγα στο πλαίσιο. το είχαν στο ράφι (αν και είχε εξαντληθεί) και στο καρτελάκι έγραφε "double layer". Ρωτάω τον πωλητή αν γράφει δισκάκια διπλής επίστρωσης και μου λέει "δεν είναι doyble layer, είναι dual layer δηλαδή γράφει και -R και +R". Τελικά τι ισχύει ?

μέχρι τη ταχύτητα εγγραφής υποστηρίζει το dvdrw του L1300 ?

Εγώ που πήγα σήμερα στα Mulirama μου είπαν και το είδα και εγώ όπως το έχουνε καταχωρημένο στο σύστημά τους ότι το dvd/rw γράφει μόνο + και όχι -. Γι'αυτό και το είχανε σαν DVD+RW. Τελικά τι είναι;! Θα μας τρελάνουν αυτοί!

Πήρα τελικά σήμερα το L1300!Πολύ καλό μου φαίνεται!

Τα αρνητικά της υπόθεσης:έχει 2x256 PC2700 οι οποίες δουλεύουν στα 266Μηζ και ο σκληρός δίσκος είναι 4200rpm με 2ΜΒ cache.

Τα θετικά:To laptop είναι ΤΕΛΕΙΩΣ αθόρυβο όταν δεν δουλεύει το ανεμιστηράκι.Που και που ανάβει και ακούγεται αλλά για λίγο.

Έχει DVDRW το NEC ND6500A!Και φυσικά έχει wireless ενσωματωμένο!

Πάντως παρόλο που έχει αργό δίσκο μου φαίνεται οτι παει καλά.

Θα ποστάρω και μερικά benches.

Αν είναι αυτό το drive τότε πρέπει να γράφει και -R και Dual Layer.

Δες εδώ

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=36738

@gto234 : Είναι σίγουρα αυτό το drive ?

Παιδιά σόρρυ αλλά δεν παίζει dsl στην Κρήτη και δεν παρακολούθησα το θέμα.

H ταχύτητα του(μέγιστη) είναι 8x δοκιμασμένο σε dvd-r αν θυμάμαι καλά.

Λοιπόν να τι λέει το device manager:

post-18144-129062922791_thumb.jpg

Ισως είμαι λίγο άσχετος με το topic αλλά μιας και αναφέρεστε σε celeron επεξεργασές θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αργοί είναι σε σχέση με τους centrino 1.6. Κατά πόσο μποόύν να ανταποκριθούν αξιοπρεπώς σε εφαρμογές του office και να παίξουν καμιά ταινία. Είμαι σε φάση που ψάχνω για αγορά ενός φθηνού laptop. Αλήθεια ποιόν θα προτείνατε με τιμή κοντά στα 600Ε?

Ισως είμαι λίγο άσχετος με το topic αλλά μιας και αναφέρεστε σε celeron επεξεργασές θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αργοί είναι σε σχέση με τους centrino 1.6. Κατά πόσο μποόύν να ανταποκριθούν αξιοπρεπώς σε εφαρμογές του office και να παίξουν καμιά ταινία. Είμαι σε φάση που ψάχνω για αγορά ενός φθηνού laptop. Αλήθεια ποιόν θα προτείνατε με τιμή κοντά στα 600Ε?

oi kainourioi celeron einai isis dinami me tous palious centrino (aftous me to 1mb cache, pirinas Banias)

ola afta pou thes ta kanoun me tromeri efkolia

laptop ena apo ta dio pou protinontai einai aristes epiloges.

Πάρε αυτό είναι πολύ καλό στα λεφτά του.Πρόσεξε ότι η κάρτα γραφικών δεν είναι μοιραζόμενη.

Οντως πολύ ωραίο μηχανημα. Επειδή με τουσ ΑΜD είμαι εντελως ασχετος οι Semptron είναι οι αντίστοιχοι φορητοι Celeron? Έχουν καλή αυτονομία με δεδομένο ότι ταξιδεύω συχνά και γι αυτό θα πάρω τον φορητό με ενδιαφερει πολυ η αυτονομία

Οντως πολύ ωραίο μηχανημα. Επειδή με τουσ ΑΜD είμαι εντελως ασχετος οι Semptron είναι οι αντίστοιχοι φορητοι Celeron? Έχουν καλή αυτονομία με δεδομένο ότι ταξιδεύω συχνά και γι αυτό θα πάρω τον φορητό με ενδιαφερει πολυ η αυτονομία

an se endiaferei i aftonomia kratisou makria apo Semptron.pare enan me celeron mobile.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...