rufous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Παιδιά γεια σας! Πως μπορώ να αποθηκεύσω στο σκληρό μου τα βιντεάκια τα οποία -ναι μεν παίζουν on-line- αλλά δεν αποθηκεύονται; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια άλλη μαγκιά (temporary αρχεία κ.τ.λ.) που να κάνει αυτή τη δουλειά; Ευχαριστώ...
Dikemou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 streaming videos? psekse gia downstream tis cocsoft
awddwa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Χωρίς να έχω ασχοληθεί, σε παρόμοιες ερωτήσεις έχω δει να αναφέρουν τα προγράμματα Streambox και NetTransport. Μερικές φορές μπορείς κοιτώντας τον κώδικα της σελίδας να βρεις ένα link για το αρχείο και μετά γίνεται να το αποθηκεύσεις.
random Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 firefox και "media player connectivity" extension
rufous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Το Stream Down δούλεψε τέλεια... Με μερικά όμως που παίζουν με players του site τι γίνεται;
panagos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Εκτός απο αυτά.. ό,τι βλέπεται στο net, απο φωτογραφίες μέχρι και βίντεο, αποθηκεύονται στα internet temporary files. Αν πάτε, απο Iexplorer: εργαλεία->επιλογές internet->γενικά->εκεί που λέει προσωρινά αρχεία internet πατήστε ρυθμίσεις->προβολή αρχείων θα σας δείξει ο,τι έχετε δει στο net απο την τελευταία φορά που κάνατε εκκαθάριση δίσκου. Για τα αρχεία που παίζουν με players που δεν έχετε δοκιμάστε να τα κάνετε rename ίσως απο το τραγικό command prompt των ΧΡ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.