dvrach Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Καλημέρα, Μόλις γράφτηκα στο insomnia και γενικά δεν είμαι τρομερά σχετικός με τα pc. Υπάρχει κάποιος reader για να ανοίγει τα αρχεία .pdf εκτός από αυτόν της Adobe.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 για κάνε μια αναζήτηση στο google.pdf reader.Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κατεβάσεις η να βρεις το acrobat reader 7.0 . πολύ γρήγορο . Καμία σχέση με τα προηγούμενα
nick_gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 δοκίμασε το Foxit PDF Reader http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php
dvrach Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ! :razz: Βασικά το ήθελα για να μπορέσω να κάνω copy από .pdf όπου είναι απενεργοποιημένο. Τα κατάφερα με έναν reader από το google αλλά στο word όταν το έκανα paste έβγαζε κουτάκια. [άλλαξα γραμματοσειρές δεν βοηθάει] Φαντάζεται κανείς τον λόγο; ή πως θα μπορέσω να το κάνω τεσπα. Ευχαριστώ Προκαταβολικά! :-P
dvrach Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Οντως.Δοκιμασε τον Foxit PDF Reader! τον δοκίμασα αλλά σε αρχειάκι που είναι "κλειδωμένο" το copy δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω -δλδ δεν μπορώ να κάνω copy. Αυτό το πρόβλημα θέλω να ξεπεράσω και μου είπαν ότι με reader άλλο αντί για adobe ότι θα λυνόταν και με παρέπεμψαν στο insomnia μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.
tonis22pap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 me ocr mono mporeis na to metafereis an einai kleidwmeno
dvrach Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Ok, Thanks! Αν και το ocr όταν έχει λογότυπο πάνω στην σελίδα για background είναι προβληματικό. Anyway, ευχαριστώ!
deathlok Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 ta koutakia den einai aparaitita apo to klidoma einai kai apo diafores mi ithelimenew mamakies pou kanoun aftoi pou ftiaxnoun ta pdf.
nick_gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 υπάρχουν προγράμματα γι αυτήν την δουλειά που σου βρίσκουν τον κωδικό, μια αναζήτηση στο Google θα σε βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.