JOHNJOHN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2002 Εχω το πακετο του alpha digital. μπορειται να μου πειτε πως μπορω να ξεκλειδωσω επιπλεον καναλια? Τι χρειαζεται να κανω? καποιος μου ειπε οτι εισαγω καποιους κωδικους και ξεκλειδωνουν. Ισχυει αυτο? PLEASE HELP. Ευχαριστω.
JOHNJOHN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 Δεν ξερει κανεις να μου πει βρε παιδια??? Αν ξέρει κανεις ας απαντησει παρακαλω. ευχαριστω.
JOHNJOHN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
tsom14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2002 ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ??? Ο ΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ TON ALPHA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ ΓΝΗΣΙΑ VIACCESS πχ ΝΤV-ART κλπ μονο με χρηση cam SECA IRDETO κλπ ελπιζω να βοηθησα τον δεκτη τον γνωριζω αρκετα καλα
JOHNJOHN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2002 ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΩ 150-170 ΚΑΝΑΛΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ 300-500 ΚΑΝΑΛΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
tsom14 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2002 ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ LNB ENA ASTRA1 KAI ENA HOTBIRD . ΑΛΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ CAM SECA ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΟΠΟΤΕ ΑΛΑΖΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΔΙΑ κλπ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Π.Σ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 1.40 ΠΙΑΤΟ ΚΙΝΗΤΟ HUMAX 5400z Π.Χ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ YUGO AΛΛΟ FERARI EΥΧΑΡΙΣΤΟ
JOHNJOHN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2002 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ CAM SECA? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ? ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ 2 LNB ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ? ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ Ο HUMAX? ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ Ε? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
lipdim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 γεια σας. έχω και εγώ alpha dightal και ψάχνω και εγώ για ξεκλείδωμα αλλά αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τους βάλω. αν μπορεί ας πει κάποιος πως γίνετε.
bookmaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 GIA KOITA EDO http://www.sdtv.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=40&PagePosition=1
lipdim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 το μηχάνημα το έχει ξεκλειδώσει η εταιρία.αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ξεκλειδώσω κανάλια δες πιω πάνω : (tredenik, 4 απαντηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.