panospc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Έχω μια κάρτα γραφικών NVidia και το πρόβλημα είναι ότι όλα τα τρισδιάστατα παιχνίδια είναι πολύ σκοτεινά. Έψαξα στις ρυθμίσεις των Drivers αλλά δεν βρήκα κάτι που να αλλάζει το Gamma το παιχνιδιών. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω;
Ailuros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 To color correction στον οδηγό αν θυμάμαι καλά επηρεάζει και το τρισδιάστατο, αν το βάλεις σε "all". nView Properties-->Tools--> calibration screen Βάλε την αντίθεση της οθόνης σου στο 100% και ρύθμισε την φωτεινότητα ώστε στην μπάρα με τους τόνους γκρίζου και μαύρου να βλέπεις όλες τις διακυμάνσεις (αλλά και το μαύρο να είναι μαύρο). Τώρα αν θες μπορείς να πας στο color correction και να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις όπως εσύ προτιμάς. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου συμβαίνει αυτό εκτός αν έχεις πολύ παλιούς οδηγούς ή έχεις περίεργες ρυθμίσεις η οθόνη σου. Σε default οι ρυθμίσεις είναι αρκετά "φωτεινές" και είναι τόσο ουδέτερες που εμένα μου θυμίζουν ξέπλυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.