Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πολυμηχανήματος ~ Προτύντε!

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω ένα πολυμηχάνημα γύρος στα 500 ευρώ.

Μελλοντικά θα το χρησιμοποιήσω για την εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης καθώς και την σάρωση εικώνων μεγάλης ευκρείνειας. Θέλω να έχει απαραίτητα τη δυνατότητα σάρωσης φίλμ(αρνητικών). Ακόμα να τυπώνει σε δίσκους CD/DVD και να υποστηρίζει δυνατότητες fax και φωτοαντιγραφικού.

Έχεται να προτύνεται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όλα αυτά που θέλεις καλύτερα να κοιτάξεις για χωριστές λύσεις...

Τα πολυμηχανήματα είναι ένας καλός συνδυασμός συσκευών ΑΛΛΑ με συμβιβασμούς σε διάφορους τομείς όπως η ταχύτητα, η ποιότητα κλπ...

Και γω με τη σειρά μου θα σου πρότεινα να αποφύγεις την αγορά πολυμηχανήματος και να κοιτάξεις για ξεχωριστές λύσεις.

Μπορεί να σου κοστήσει λίγο παραπάνω, αλλά θα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ότι αφορά τους τομείς ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και κάτι πολύ σημαντικό για την τσέπη σου, διάρκεια.

Ξέρετε άν η XEROX φτιάχνει τέτοιου είδους πολυμηχανήματα;

Υπάρχουν άλλες εταιρείες εκτώς απο αυτές που αναφέρω παραπάνω που να κατασκευάζουν πολυμηχανήματα;

Ξέρετε άν η XEROX φτιάχνει τέτοιου είδους πολυμηχανήματα;

Υπάρχουν άλλες εταιρείες εκτώς απο αυτές που αναφέρω παραπάνω που να κατασκευάζουν πολυμηχανήματα;

Μου φαίνεται ότι μπορεί να έχουν η Τoshiba και η Panasonic αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Πάντως σου ξαναλέω ότι δεν σε συμφέρει από άποψη ποιότητας.

Καλύτερα τα χωριστά κομμάτια.

Το scanner π.χ. αν είναι πολύ καλό μπορεί να το έχεις και 4-5 χρόνια, ενώ τον εκτυπωτή να χρειαστεί να τον αλλάξεις στα 2 αφού η τεχνολογία προχωράει πολύ γρήγορα, ειδικά στην εκτύπωση φωτό.

Με το πολυμηχάνημα απλά δεν γίνεται έτσι. (το κόστος θα είναι μεγάλο)

Επίσης τα πολυμηχανήματα δεν ενσωματώνουν πολύ εξειδικευμένες λύσεις εκτύπωτης (ειδικά σε φωτό) αφού έχουν σχεδιαστεί για γενική χρήση και για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης σε αντίθεση με έναν εξειδικευμένο φωτογραφικό εκτυπωτή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Με τι καλώδιο συνδέοντε σηνήθως τα πολυμηχανήματα με το pc;

Αυτό που πρόκειτε να πάρω δεν συμπεριλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή από τον κατασκευαστή του και ο πωλητής μου λέει ότι υπάρχουν δύο καλώδια το ΚΑΛΩΔΙΟ USB TYPE A-B 2M και το ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ 2M. Ποιό να επιλέξω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...