Vangosmech Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Παιδιά καλησπέρα...Το προβλημά μου ειναι το εξής: Πριν απο 5 μέρες κατι πάθανε τα ΧΡ και αρχισανε να κανουν μονα τους restart και αφου είχα 3 partitions και ειχα εξασφαλισμένα τα έγγραφα, μουσική και programs+movies ειπα να κανω format μονο το παρτιτιον που ειχα τα program files kai windows Ολα καλα, βλέπω τους άλλους δύο σκληρούς και όταν ξαναβάζω το partition magic μου βγάζει το partition που είχα τη μουσική "Unallocated" και κανω εκείνη την ώρα τη μ@%$α να πατήσω create new.....όπως καταλαβαίνετε 60 gb μουσικής...εχω backup απλα ειχα καποια νέα που δεν τα χα σώσει και αν ξέρει κανεις να μου πει κανα τρόπο να τα ανακτήσω....Ήδη εχω το GetBackDataFor NTFS απλά αν έχει κανείς να μου πει καμμια άλλη λύση θα ήμουν ευγνώμων.... Τέλος είχα κάνει κάποια backup σε DVD μεσω του Nero αλλα τα mp3 δε μου παίζουν κι όπως καταλαβαίνετε έχω ξενερώσει απόλυτα(μαζί και με εξεταστική...)Χάλι μαύρο....
Λαλάκης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Mε το finaldata έχω κάνει μια ανόλογη δουλειά με επιτυχία
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Easy Recovery Pro η προταση μου. Κανε και ενα search στο forum και θα βρεις πολλα αντιστοιχα posts.
MpOuZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Active@ Partition Recovery από εδώ το trial http://www.partition-recovery.com/ Έπαναφέρει partition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.