xsterg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 παιδία γεια χαρά. θελω να ρωτήσω το εξής: χρειάζομαι ένα πρόγραμμα σαν το zip το οποίο να δουλεύει μέσα από dos αποκλειστικά. πρόκειται για ένα πρόγραμμα που τρέχει σε μία μηχανή μέσα απο dos. θέλω να το αντιγράψω αλλά ένα αρχείο του είναι γύρω στα 3 ΜΒ. θέλω γι αυτόν τον σκοπό κάποιο συμπιεστικό μεσα απο dos. αν έχει καποιοσ κάτι και μπορεί να μου το στείλει θα του ήμουν ευγνώμων. το εμαιλ μου είναι: [email protected] ευχαριστώ
HighT3ch Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Dokimase to RAR to dos version einai polu kalo, me kalo compression kai mporeis na spaseis to arxeio sou kai se 2 merh wste na to baleis se disketa an exeis auto to problima http://www.rarlab.com/rar/rarx35b5.exe
andrip Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 επίσης υπάρχει και το pkzip και pkunzip (για αποσυμπίεση) αλλα δεν ξέρω που θα το βρείς; και μετα το zipart για να το χωρήσεις
xsterg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 ok. euxaristo paidia. tha ta dokimaso kai tha sas po. thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.