NFS2U Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ζητώ συγνώμη για την επαναδημισιευση του post αλλά απο κεκτημένη το εβαλα κατα λάθος στα hardware. Ελπίζω να μην δημιούργησα πρόβλημα. Εάν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. <<Εκανα format win XP Pro.(Original) Παιρνάω drivers motherboard (P4 TITAN GA 8SG800). Παιρνάω drivrs nvidia fx5500. Κάνει επανεκίνηση και δέν ξεκινάει ποτέ. Κάνει συνεχώς επανεκινήσεις μόνος του.(Μετά απο 2 επανεκινήσεις μου ζητάει σε τι θέλω να ξεκινήσω: safe mode-τελευταίες γνωστές λειτουργίες-κανονική εκκίνηση.) Εάν του δώσω:κανονική εκκίνηση μου κάνει πάλι τα ίδια. Εάν του δώσω:τελευταίες γνωστές λειτουργίες, μόλις ξεκινήσει μου ζητάει να περάσω drivers VGA. Εάν δεν το κάνω, δέν βγάζει τις ρυθμίσεις για την nvidia.(Στο system ομως οι drivers φαίνονται και μάλιστα δεν υπάρχει κανένα conflict), και συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μήν εχεις περάσει ποτέ drivers. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Μένω στον 5ο και ειναι πολύ ψηλά. Θα κάνει πολύ θόρυβο εαν τον πετάξω, ή το Δαφνί μου πέφτει λίγο μακριά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.