vagpap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα. Έχω ένα Acer 1356LMi με Pioneer DVD-K13RA (DVD±RW). Τόσο καιρό γράφω σε DVD-R δισκάκια. Ήθελα να γράψω ένα DVD σε φίλο του οποίου το μηχάνημα δεν διαβάζει τα DVD-R που γράφει το δικό μου (σε άλλα διαβάζονται κανονικά). Μου είπε ότι αυτός γράφει +. Πήρα λοιπόν και εγώ ένα +R και είπα να το γράψω. Είχα ένα ISO image στο σκληρό, βάζω το δισκάκι στο γραφτήρι μου, nero και όλα φαίνεται να πήγαν καλά. Πάω να δοκιμάσω να το διαβάσω και λαμβάνω το εξής απλό μηνυματάκι: Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Απο το nero επέλεξα το burn image file, όπως κάνω σε κάθε περίπτωση που θέλω να γράψω iso αρχείο. Το γραφτήρι μου δεν έχει νεότερο firmware...
freskas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Και 'γω φιλε ειχα το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο, με toshiba αντιγραφικο και TDK+R δισκους. Μου εκαιγε μερικα compilation συνεχεια (successfull burn κ' μετα η το μηνυμα που ειπες πιο πανω η μοναδα cd 0byte), εκαψα περιπου 25 δισκους και μολις πηρα καινουρια παντα τα εγραψα χωρις προβλημα. Τι εφταιγε δεν ξερω. Μαπα η φουρνια απ' τα δισκακια? Μπορει. Ψαξε αν ειναι συμβατα τα δισκακια με το recorder, κ΄1 καινουργιο firmaware ισως κανει δουλεια.
xela Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 επίσης εγώ δεν πολύ εμπιστεύομαι το Nero για iso δοκίμασε το dvd decrypter...
vagpap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Η Pioneer δεν έχει στο site της compatible media list... Δεν έχει καν το συγκεκριμένο γραφτήρι, επειδή προφανώς είναι ΟΕΜ για να μπαίνει σε laptop... Να μην μιλήσω για επίσημo firmware. Δεν υπάρχει ούτε και κάποιο modded στο rpc1.org . Μάλλον φταίει η παρτίδα με τα δισκάκια γιατί είχε την ίδια συμπεριφορά και σε άλλο μηχάνημα που προσπάθησα με το ίδιο αρχείο. Για την ιστορία είναι Imation DVD+R (8x) με βαφή, σύμφωνα με το DVD identifier, ricohjpnR02
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.