mix@lis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!! πριν λιγες μερες αποφασισα να εγκαταστησω τα Linux souce 9.2 και εχω μια απορια............. απλα θελω να μου πειτε τα βηματα που πρεπει να κανω ωστε να μπορω να μπαινω στo internet απο τα Linux.δεν εχω dsl και τετοια παρομοια,μια απλη 56αρα συνδεση εχω....... τι να κανω??????????????????????help!!!!!!!!!!!
mix@lis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 τι ειναι το kppp???????sorry που ρωταω αλλα ειμαι τελειως ασχετος απο Linux και ειπα να αρχισω να μαθαινω σιγα σιγα.........
coffeex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Einai ena programma me to opoio mporeis na mpeis sto Internet apo to linux.
mix@lis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 το kppp ειναι ηδη μεσα στο linux η πρεπει να το κατεβασω και να το εγκαταστησω μονος μου?????????
coffeex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Κάνε δεξί κλικ και εκεί που λέει εκτέλεση γράψε kppp αν δεν το τρέξει γράψε kinternet και κανε τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.