Προς το περιεχόμενο

zone alarm problem please hep

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

Κατεβασα και προσπαθησα να κανω εγκατασταση το zone alarm (3 εκδοσεις)

και καθε φορα που προσπαθω να κανω install επανεκινει ο υπολογιστης σαν να κανω hard reset και οταν ξαναμπω στα windows μου εμφανιζει οτι το συστημα αναληψε απο ενα σοβαρο σφαλμα....τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ειναι πολυ εκνευριστικο...απλα σταματησα να προσπαθω και τωρα εχω το firewall απο panda titanium antivirus...απλα εμπιστευομαι πιο πολυ zone alarm...αν καποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει θα ηθελα να πεταξει ενα postακι...ειμαι με ΧΡ και SP1...

Δημοσ.

Δώσε μας ένα System Speq να ξέρουμε τι Pc εχεις καθώς και ποια προγραμματα εκκινούν κατα την εκκίνηση του PC σου (msconfig η εντολή και τελευταία tab). Τωρα δηλαδή είσια χωρίς Firewall ?????

Δημοσ.

p4 ht 2.4 @ 3.2 512 mb ram geforce 6600 pci xp windows sp1

exw firewall apo to panda twra kai sthn ekinhsh yparxoun panda kai ena dialer control kai to dap...egkatastash ekana xwris panda alla lai pali paketo

Δημοσ.
καλησπερα.

Κατεβασα και προσπαθησα να κανω εγκατασταση το zone alarm (3 εκδοσεις)

και καθε φορα που προσπαθω να κανω install επανεκινει ο υπολογιστης σαν να κανω hard reset και οταν ξαναμπω στα windows μου εμφανιζει οτι το συστημα αναληψε απο ενα σοβαρο σφαλμα....τι μπορει να φταιει?

Τα ίδια μου κάνει και μένα το ZAP στην έκδοση 5.5.094.Όλες οι προηγούμενες παίζουν μια χαρά(έχω την 5.5.062.011 τώρα)!!Το παράξενο είναι ότι την .094 την έχω εγκαταστήσει σε πάρα πολλά pc μια χαρά, τα οποία όμως είχαν Intel cpu (ο δικός μου είναι AthlonXP). Δεν ξέρω αν έχει καμμιά σχέση η πλατφόρμα Intel ή AMD αλλά πάντως είναι παράξενο. Ελπίζω στην καινούργια .106 να παίζει ξανά. :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...