Προς το περιεχόμενο

Sin 2

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα θα μου πείτε τι είναι το SIN και αφού δεν το ξέρει (σχεδών) κανένας γιατί λοιπών εγώ γράφω γι’ αυτό.

Λοιπόν το SIN ήταν ένα από τα καλύτερα shooters που έχω υπήρξαν ποτέ. Βγήκε το 1998 με developer την RITUAL. Το παιχνίδι φόραγε την μηχανή του Quake II και για την εποχή του είχε τέλεια γραφικά. Το ατού του παιχνιδιού δεν ήταν τα γραφικά αλλά το εκπληκτικό σενάριό του και η ατμόσφαιρά του. Ήταν μάλιστα ένα από τα πρώτα shooters που η πλοκή στηριζότανε στα cut scenes (τα πρώτα FPS δεν είχανε ούτε video ούτε τίποτα). Τώρα γιατί δεν είναι τόσο γνωστό δυστυχώς δεν έχω ιδέα άλλωστε δεν είναι και το πρώτο που θάβεται άδικα.

Τώρα και μετά από χρόνια απουσίας η RITUAL μάλλον ετοιμάζει τον διάδοχο. Στο site http://www.sin2.com υπάρχει με μεγάλα γράμματα ο αριθμός 17, χτες ήταν 18 και υποθέτω ότι είναι οι μέρες που απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση του.

Αν και δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα υποθέτω ότι λόγω της στενής φιλίας RITUAL και ID ίσως δούμε ακόμα ένα παιχνίδι με την μηχανή του DOOM III … ίσως.

Τα νέα είναι απλά τέλεια.

Δημοσ.

Έχοντας παιξει ενα 100% των παιχνιδιων του είδους μεχρι τουλαχιστον το 2000 τωρα πρεπει να ειμαι γυρω στο 80% μπορω με σιγουριά να πω οτι δεν ηταν απο τα καλύτερα shooters, ισως ένα απο τα πιο εκνευριστικά, με ατελείωτα bugs και το μεγαλύτερο loading time που εχω συναντήσει ποτε σε παιχνίδι , ακομα και οταν φορτονες την ιδια πίστα!!!

Παρολαυτά καθε προσπάθεια καλοδεχούμενη!!!

Δημοσ.

Nai distixos ta bugs tou itan apeira kai spastika. Eutixos exoune bgei kapoia patch pou ta diorthonoun sxedon ola.

@EKTELESTES: Distixos eimai ektos Athinas sto spiti mou sti Mikono :-P. Molis ertho euxaristos na paiksoume ena mpasketaki. Kai pes ston Fani na mou steilei tis askiseis Pliroforiaka II. :-P

Δημοσ.
:) mykonos is a godlike destination ;) are tyxere...1 fora mono exw erthei prin 2 xronia alla htan ena gamato 5hmero... steiltou mhn re, pou na ton vrw egw ton poliasxolo kompioutera, ksereis, programmatizei synexeia *gkoux gkoux* ok, se perimenw na gyriseis na synenoithoume, kales diakopes ;) aaa, k pou sai re... mh ksodeueis oute 10 lepta ths meras sto pc oso eisai mykono.. ;)
Δημοσ.
:) mykonos is a godlike destination ;) are tyxere...1 fora mono exw erthei prin 2 xronia alla htan ena gamato 5hmero... steiltou mhn re, pou na ton vrw egw ton poliasxolo kompioutera, ksereis, programmatizei synexeia *gkoux gkoux* ok, se perimenw na gyriseis na synenoithoume, kales diakopes ;) aaa, k pou sai re... mh ksodeueis oute 10 lepta ths meras sto pc oso eisai mykono.. ;)

Plaka kano den eimai Mikono an kai den tha me xalage na imoun tora. Araxova einai to spiti mou.

• Moderators
Δημοσ.
Έχοντας παιξει ενα 100% των παιχνιδιων του είδους μεχρι τουλαχιστον το 2000 τωρα πρεπει να ειμαι γυρω στο 80% μπορω με σιγουριά να πω οτι δεν ηταν απο τα καλύτερα shooters' date=' ισως ένα απο τα πιο εκνευριστικά, με ατελείωτα bugs και το μεγαλύτερο loading time που εχω συναντήσει ποτε σε παιχνίδι , ακομα και οταν φορτονες την ιδια πίστα!!!

Παρολαυτά καθε προσπάθεια καλοδεχούμενη!!![/quote']

Οντως τιγκα στα bugs ηταν το ατιμο..Δεν ηταν και απο τα καλυτερα παιχνιδια μου αλλα σιγουρα μου αρεσε!Ιδωμεν λοιπον...

Δημοσ.

Oxi file den eisai o monos! Thimame afto to game to perimena pws kai pws to 98 na to feroun ta katastimata! Pigena sto pio kontino katastima kathe mera kai rwtaga an to eixane ferei! An eftsathoun afta pou les me kaneis poly eutixismeno!!! :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...