NFS2U Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εκανα format win XP Pro.(Original) Παιρνάω drivers motherboard (P4 TITAN GA 8SG800). Παιρνάω drivrs nvidia fx5500. Κάνει επανεκίνηση και δέν ξεκινάει ποτέ. Κάνει συνεχώς επανεκινήσεις μόνος του.(Μετά απο 2 επανεκινήσεις μου ζητάει σε τι θέλω να ξεκινήσω: safe mode-τελευταίες γνωστές λειτουργίες-κανονική εκκίνηση.) Εάν του δώσω:κανονική εκκίνηση μου κάνει πάλι τα ίδια. Εάν του δώσω:τελευταίες γνωστές λειτουργίες, μόλις ξεκινήσει μου ζητάει να περάσω drivers VGA. Εάν δεν το κάνω, δέν βγάζει τις ρυθμίσεις για την nvidia.(Στο system ομως οι drivers φαίνονται και μάλιστα δεν υπάρχει κανένα conflict), και συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μήν εχεις περάσει ποτέ drivers. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Μένω στον 5ο και ειναι πολύ ψηλά. Θα κάνει πολύ θόρυβο εαν τον πετάξω, ή το Δαφνί μου πέφτει λίγο μακριά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Einai oi teleftaioi drivers? An einai oi teleftaioi, perase tin proigoumeni ekdosi apo tous drivers tis FX5500 na deis. Filika
NFS2U Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Einai oi teleftaioi drivers? An einai oi teleftaioi' date=' perase tin proigoumeni ekdosi apo tous drivers tis FX5500 na deis. Filika[/quote'] Εχω κατεβάσει και τούς τελευταίους (71,84) αλλά εχώ και το original cd. Τίποτα.
Λαλάκης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Ξανακάνε format μπας και δεν κάθησε κάτι καλά στην εγκατάσταση.
Dj_kourampies Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 κανε slipstream sp2 στο cd κ ξαναβαλε windows, με quick format.
NFS2U Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 κανε slipstream sp2 στο cd κ ξαναβαλε windows, με quick format. Φίλε Λαλάκη & Dj. Πρίν φτάσω στο σημείο να ζητήσω βοήθεια, εχω κάνει 2 format. Σημειώστε οτι το 1ο εγινε ΠΑρασκευή και το 2ο Σαββάτο. Πριν απο το 1ο format ολα λειτουργούσαν κανονικά. Το μυαλό πάει στο Motherboard γιατί εβαλα την ιδια κάρτα σε αλλο pc και κάνει setup κανονικά. Το πιο παράξενο ειναι πως πριν κάνω επανεκκίνηση, εάν κοιτάξω στό system devices ολα ειναι αψογα. Μετά την επανεκκίνηση οταν μπω στη λειτουργία: <τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις> (γιατί με <κανονική εκκίνηση> δεν ξεκινάει, κατευθείαν βρίσκει νέο υλικό VGA. Λογικά αυτό σημαίνει πως δεν εχει κρατήσει τίποτα απο drivers. Σωστά; Λάθος. Ολα ειναι στην θέση τους. Κοιτάζω P.F ειναι μέσα. Πάω προσθαφαίρεση, ειναι μέσα. Γι΄αυτό ειπα οτι το Δαφνί μου πέφτει λίγο μακριά.
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Pantos kai ego eixa tin idia karta kai me tous teleutaious drivers de mou emfanise kanena provlima.
ThanasisAR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δες μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά. Βγάλτη και ξαναβάλτη.
chrisdel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 πιστεύω ότι είναι θέμα driver γιατί αν έπαιζε κάτι άλλο δεν θα έβλεπες τίποτα. Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους WHQL drivers μπορείς να τους βρείς και εδώ στο forum.
Pink_Panther Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Format gia pion logo ekanes? Epanekinisi to sistima sou kanei apo mono tou alla pote? Otan exeis idi kanei login sta XP k px pas na pekseis kapio game?
jumaru99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Το θέμα έχει παλιώσει και ο φίλος μας μαλλον έχει βρει τη λύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.