Exiled2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Έψαξα στο google και βρήκα πολλά cd για yoga. Δεν έχω ιδέα όμως τι είναι το καθένα και δεν θέλω να τα βρω χωρίς να ξέρω αν αξίζουν ή όχι. Ξέρετε να μοθ προτείνεται κάποιο καλό κομμάτι,τραγουδιστή ή συγκρότημα? Ευχαριστώ.
Godfath3r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Τι σημαίνει yoga μουσική?Είναι δηλαδή μουσική ειδικά για να κάθεσαι να κάνεις Yoga? Εσύ Exiled2 κάνεις Υοga?
Exiled2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Τραγούδια που βάζουν στα γυμναστήρια στα μαθήματα yoga. Όχι δεν κάνω yoga, απλά μου ζητήσανε τέτοια τραγούδια.
Cristina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Πριν μερικά χρόνια, ψάχνοντας κάτι (δεν θυμάμαι πλέον τι), είχα βρει τους Aeoliah και Mike Rowland και μου άρεσαν. Μη φαντάζεσαι πως είναι ακριβώς μουσική... Είναι κάτι... Μμμμ... Δεν ξέρω πως να το πω... Σαν ήχοι από ταινία μυστηρίου. Αυτά που είχα ακούσει τουλάχιστον... Από όσο είδα τότε που τους έψαξα λίγο, τέτοια μουσική γράφουν κατά κύριο λόγο. Όλα όμως μοιάζουν τόσο πολύ.
hugelacky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς είδος μουσικής ψάχνεις...ας πω και γω την πρόταση μου! Παλιότερα είχε δανειστεί ο πατέρας μου από ένα γνωστό του μια κασετίνα με 4 cd's με ήχους της φύσης (ρυάκια να τρέχουν, θρόισμα φύλλων από τον αέρα, κύμα στην θάλασσα, πουλιά από τροπικά δάση,...) και τέτοιες μλκίες τελοσπάντων που υποτίθεται ότι βοηθούσαν στην χαλάρωση και την αυτοσυγκέντρωση. Βέβαια του πατέρα μου δεν του "έκατσε" και πολύ καλά γιατί στο άλλο δωμάτιο εγώ έχωνα Sepultura, χεχε! :grin: Τεσπα...στο θέμα μας, αυτά τα cd που λες μόνο μουσική δεν ήταν! Ήταν απλά ήχοι από την φύση, δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, ή αν βοηθάει σε αυτό που θες... :| Η κασετίνα απ'ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν παραγγελία από κανένα περιοδικό υγείας & διατροφής (VITA, ή κάτι παρόμοιο). Δεν θυμάμαι καλά γιατί ο father την κράτησε μόνο για 3-4 μέρες (και εγώ δεν έδωσα και πολύ σημασία) και μετά την επέστρεψε. Α! Είχε και ένα DVD δώρο με σκηνές (τοπία) που και καλά συνόδευαν τους ήχους των cd! Πάντως αν οι τύποι που κάνουν yoga έχουν humor δοκίμασε να τους βάλεις τίποτα από το White 1 ή White 2 των Sunn 0))) και πες μου πως το πήραν! :-P
Exiled2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Και εγώ αν έχω καταλάβει καλά κάτι τέτοιο με ήχους της φύσης θέλουν, αν και δύσκολα θα βρω την κασσετίνα που αναφέρεσε.
Sadako Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Παλιότερα είχε δανειστεί ο πατέρας μου από ένα γνωστό του μια κασετίνα με 4 cd's με ήχους της φύσης (ρυάκια να τρέχουν, θρόισμα φύλλων από τον αέρα, κύμα στην θάλασσα, πουλιά από τροπικά δάση,...) και τέτοιες μλκίες τελοσπάντων που υποτίθεται ότι βοηθούσαν στην χαλάρωση και την αυτοσυγκέντρωση. Βέβαια του πατέρα μου δεν του "έκατσε" και πολύ καλά γιατί στο άλλο δωμάτιο εγώ έχωνα Sepultura, χεχε! χαχαχαχαχα... Το απόλυτο σπάσιμο.. Ο άλλος να έχει ηρεμήσει στο φουλ, και να του χώσεις ξαφνικά sepultura.. Το παθαίνει ή δεν το παθαίνει το έμφραγμα?? :grin: :grin:
Cristina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μμμμ... Αυτά που αναφέρει ο Huge λέγονται «Sounds Of Nature». Έτσι θα βρείς διάφορα. Έχω την εντύπωση πως είχει κυκλοφορήσει μια τέτοια συλλογή από το Compact Disc Club αλλά δεν τη βρήκα. :/ Πάααντως... Ενώ έψαχνα αυτή, βρήκα μια άλλη που είναι για Yoga, λέει. Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά εδώ. Μην περιμένεις να ακούσεις ΤΗ μουσικη και να σου αρέσουν όλα. Ο σκοπός αυτής της μουσικής είναι άλλος... Meditation... Και ό,τι και να βρεις, καλό θα είναι. Αν θέλεις δείγματα από τέτοια κομμάτια, πες μου. Επίσης, αν έχεις καλή συνδεσούλα, άκου αυτόν τον OnLine σταθμό, να πάρεις μια γεύση: http://64.62.197.8:8006 (64 kbps) (Στο Winamp: CTRL+L > paste το URL > Open)
WizeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Επίσης' date=' αν έχεις καλή συνδεσούλα, άκου αυτόν τον OnLine σταθμό, να πάρεις μια γεύση: [indent']http://64.62.197.8:8006 (64 kbps) (Στο Winamp: CTRL+L > paste το URL > Open)[/indent] Αν δεν έχεις καλή συνδεσούλα μην δοκιμάσεις να χαλαρώσεις... θα χαλιέσαι όταν σταματάει για Buffering
Oberon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Έψαξα στο google και βρήκα πολλά cd για yoga. Δεν έχω ιδέα όμως τι είναι το καθένα και δεν θέλω να τα βρω χωρίς να ξέρω αν αξίζουν ή όχι.Ξέρετε να μοθ προτείνεται κάποιο καλό κομμάτι' date='τραγουδιστή ή συγκρότημα? Ευχαριστώ.[/quote'] twra kai se cd :razz: eleos
-nick- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 καταλληλη μουσικη για meditation θα ελεγα οτι ειναι η ambient [beatless eh?]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.