vsls Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Cristina k omos etsi akrivos symvainei, anaferomai sta xena kommatia, fonazei o Petridis alla poios ton akouei... Na do pote tha apofasisoun oi etairies pou ekprosopoun tous kalitexnes na arxisoun tis myniseis, alla kati tetoio de prokeitai na ginei giati ena xorioudaki eimaste k apla ta vriskoume metaxy mas. Ayto symvainei kai se polles diafimiseis pou den einai apo pagkosmio promo i polyethnikes, ekpompes klp Elaxistoi einai aytoi pou grafoun stous titlous ton kalitexni les k an den to poun de xeroume poio einai! Akoma ligoteres ekpompes sevontai tous dimiourgous k grafoun sto telos ola ta kommatia pou akoustikan... Amfivalo an oi Massive Attack rotithikan k ithelan na akougetai kommati tous se elliniko reality... Einai mia ponemeni istoria pou mesa mpainoun k ta klepsimeika ton ellinikon souxe alla as mi vgoume off topic allo einai to thema!
paschalia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Γιατι εχετε παρει τοσο επι φοβου (ελλειψης καλυτερης εκφρασης) το να μενετε εντος αυστηρων οριων σε ενα τοπικ , εφοσον η συζητηση που κανετε δεν ειναι ασχετη με το θεμα του αλλα μια φυσιολογικη εξελιξη σε μια συζητηση . Δεν καταλαβαινω που ειναι το οφτοπικ στην συζητηση σας . Δεν μπαινω εγω (ας πουμε) να ρωτησω (στο ξεκαρφωτο) τι θα φατε σημερα.. και να παει η κουβεντα στο τι μαγειρεψατε κλπ κλπ . Τεσπα . Σορρυ για την οφτοπικ απορια μου
vsls Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Den einai toso "epi fovou" gia na meinoume entos oriou apla to thema tou topic einai mousiki titlon ellinikon seiron. H analysi olon ton provlimaton ton ellinikon diskografikon k stin katapatisi kathe eidous pneymatikou dikaiomatos xenou kalitexni pou ginetai pros emporiki xrisi einai elafros off-topic! P.S. tha symfoniso me tin ypografi sou
Light Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 :|thanx a lot :twisted::evil: Λογω τιμης Βαμμενα κοκκινα μαλλια Mη φοβασαι την φωτια Προβα νυφικου Tραγουδι απο την παραπανω σειρα Aγγιγμα ψυχης Ψιθυροι καρδιας Ψιθυροι καρδιας
christofili Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Γειά! Ψάχνω ένα τραγούδι-μπαλάντα από τη σείρα Ευτυχισμένοι Μαζί, στο επισόδειο 14. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το βρώ; Δεν είναι το κομμάτι της εισαγωγής.
AFANIS_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 cristina περίμενα εσύ να το αναφέρεις....λοιπόν.... ....Νίκος Ξυλούρης - Ητανε μια φορά απο το σήριαλ της ΕΡΤ "οι έμποροι των Εθνών".... και έτσι μερικά επιπλέον.... Κορκολής - Με το σημάδι του σκορπιού (Σκορπιός) Θηβαίος - Αγάπη (Μεγάλος Θυμός) Θαλασσινός - Κεραυνός κ Αστραπή (έτσι Ξαφνικά) Thirty dirty - είμαστε στον Αέρα (είμαστε στον Αέρα) Κραουνάκης - πόσο σ'αγαπώ (Μαρία η άσχημη....) Κότσιρας - Προδοσία (προδοσία) Γλυκερία - στο παραλίγο της αντοχής (ο ιούδας φιλούσε υπέροχα) Πρωτοψάλτη(παμε Χαβάη...) - Το τρίτο στεφάνι (το τρίτο στεφάνι) σορρυ άν κάποια έχουν αναφερθεί ξανά....
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα.Που μπορώ να βρώ κι εγώ αυτά τα τραγούδια που έχεις βρει κι εσυ γιατί μου αρέσουν πολύ τα soundtracks από παλιές ελληνικές σειρές;
AFANIS_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα.Που μπορώ να βρώ κι εγώ αυτά τα τραγούδια που έχεις βρει κι εσυ γιατί μου αρέσουν πολύ τα soundtracks από παλιές ελληνικές σειρές; τώρα το που μπορείς να τα βρείς....το θεωρώ ανούσιο να αναφέρω όλους τους τρόπους...απο το να πάς στο κοντινότερο και ...."φθηνότερο" δισκοπωλείο...μέχρι....ένα online shop.... πάντως τα σιντι απο ελλήνικά soundtrack είναι πλέον πολύ πολύ πολύ πολύ φθηνά....
μανια Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 cristina περίμενα εσύ να το αναφέρεις....λοιπόν.... ....Νίκος Ξυλούρης - Ητανε μια φορά απο το σήριαλ της ΕΡΤ "οι έμποροι των Εθνών".... και έτσι μερικά επιπλέον.... Κορκολής - Με το σημάδι του σκορπιού (Σκορπιός) Θηβαίος - Αγάπη (Μεγάλος Θυμός) Θαλασσινός - Κεραυνός κ Αστραπή (έτσι Ξαφνικά) Thirty dirty - είμαστε στον Αέρα (είμαστε στον Αέρα) Κραουνάκης - πόσο σ'αγαπώ (Μαρία η άσχημη....) Κότσιρας - Προδοσία (προδοσία) Γλυκερία - στο παραλίγο της αντοχής (ο ιούδας φιλούσε υπέροχα) Πρωτοψάλτη(παμε Χαβάη...) - Το τρίτο στεφάνι (το τρίτο στεφάνι) σορρυ άν κάποια έχουν αναφερθεί ξανά.... ενα τραγουδι που λεει 'αγαπησε με κ ελα ν γινεισ θεος ...... λαλαλαλαλααλ (δεν ξερω τιτλο) μηπωσ το γνωριζεις?κ αθτο σε καποια σειρα ηταν νομιζω
vegeta1983 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια, ψαχνω να βρω πως λεγεται το τραγουδι που παιζει στην εναρξη της σειρας οικογενειακες ιστοριες στον alpha, ειναι τραγουδι κανονικο, ή μονο για την σειρα εχει βγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.