Exiled2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ξέρετε να μου προτείνεται καλά κομμάτια από soundtrack ελληνικών σειρών? Μέχρι ώρας έχω βρει τα: Ηλίας Μακρίδης - Στο φως του φεγγαριού Κίτρινα ποδήλατα - 504χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας Κώστας Μακεδόνας - Μη μου λες αντίο Δεν είναι ανάγκη να είναι φετινή σειρά.
paschalia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Γερασιμος Ανδρεατος -- Χρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια Νταλαρας -- Βαμμενα κοκκινα μαλλια Ιωαννιδης Αλκινοος -- Μη φοβασαι την φωτια Μαρινελλα -- Προβα νυφικου -//- -- Τρελλη (με επιφυλαξη οτι ειναι απο την αποπανω σειρα) Χατζιγιαννης -- Αγγιγμα ψυχης Μπασης -- Εγω απ'εξω , Ηταν να γινει Χαριδου Ειρηνη -- Ουρανε μου
Exiled2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Οι τίτλοι είναι της σειράς, του δίσκου ή τραγουδιού?
paschalia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Γερασιμος Ανδρεατος -- Χρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια Λογω τιμης Νταλαρας -- Βαμμενα κοκκινα μαλλια Βαμμενα κοκκινα μαλλια Ιωαννιδης Αλκινοος -- Μη φοβασαι την φωτια Mη φοβασαι την φωτια Μαρινελλα -- Προβα νυφικου Προβα νυφικου Μαρινελλα -- Τρελλη (με επιφυλαξη οτι ειναι απο την αποπανω σειρα) Tραγουδι απο την παραπανω σειρα Χατζιγιαννης -- Αγγιγμα ψυχης Aγγιγμα ψυχης Μπασης -- Εγω απ'εξω , Ηταν να γινει Ψιθυροι καρδιας Χαριδου Ειρηνη -- Ουρανε μου Ψιθυροι καρδιας
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Φωτεινή Δάρρα - Φεύγα (Φέυγα) Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Τρίτο Στεφάνι (Τρίτο Στεφάνι) Άνεμος - Φύγαμε (Φύγαμε) Άνεμος - Του Έρωτα Και Της Φωτιάς (Θύματα Ειρήνης) Στέφανος Κορκολής - Με Το Σημάδι Του Σκορπιού (Με Το Σημάδι Του Σκορπιού) Στέφανος Κορκολής - Sensitivities (Επιθυμίες) Ελευθερία Αρβανιτάκη - Αναστασία (Αναστασία) Ελευθερία Αρβανιτάκη - Θέλω Να Σε Δω (Αναστασία) Ελευθερία Αρβανιτάκη - Το Τραίνο Των 9:10' (Η Ζωή Που Δεν Έζησα) Γιώργος Νταλάρας - Το Τελευταίο Αντίο (Το Τελευταίο Αντίο) Άννα Βίσση - Μεθυσμένη Πολιτεία (Μεθυσμένη Πολιτεία) Σταμάτης Σπανουδάκης - Πέτρινα Χρόνια (Πέτρινα Χρόνια) Ελένη Τσαλιγοπούλου - Το Πρόβλημά Μου Είσαι Εσύ (Και Πάλι Φίλοι) Ελένη Τσαλιγοπούλου & Νίκος Πορτοκάλογλου - Να Με Προσέχεις (Να Με Προσέχεις) Thirty Dirty - Είμαστε Στον Αέρα (Είμαστε Στον Αέρα) Ηρώ - Έτσι Είμαι Εγώ (Ιδιαιτέρα Για Κλάματα) Μανώλης Μητσιάς - Βίος Ανθόσπαρτος (Βίος Ανθόσπαρτος) Μίκης Θεοδωράκης - Χαρτατετοί (Περί Ανέμων Και Υδάτων) Δούρειος Ίππος & Διονύσης Τσακνής - Προς Το Παρόν (Δούρειος Ίππος) Από αυτές, αν έβλεπα 3 σειρές είναι ζήτημα... Είναι κι άλλες που τώρα δεν μου έρχονται... Πάντως... Έχουμε ωραία μουσική και καλούς μουσικούς και φωνές... Κρίμα που χάνονται ανάμεσα σε σκουπίδια... :( Ααα!!! Και τώρα που το θυμήθηκα... Ήταν μια σειρά που έπαιζε ο Ξανθόπουλος και τη μουσική την είχε γράψει ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ορχηστρική μουσική. Η σειρά ήταν κάπου αρχές '90, νομίζω. Κι αυτή η μουσική μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω πως λέγεται. Σ' ενδιαφέρουν και ξένα κομμάτια από Ελληνικές σειρές, όπως ας πούμε του «Κλείσε Τα Μάτια», ('Dan Nielsen - Requiem Overture', αν και νομίζω πως αυτό ακούστηκε μόνο στο trailer μια περίοδο) και άλλα που ακουγόντουσαν στη σειρά (τα οποία όλα ήταν ένα κι ένα);
haris_ch02019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 to mono kalo pou exoun oi PAPAKALIATIades einai i mousiki.... kala Cristina ayto me tin arvanitaki apo to i zwi pou den ezisa to psaxnw polaaaa xronia!!!!thankssss
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Σταμάτης Σπανουδάκης - Πέτρινα Χρόνια (Πέτρινα Χρόνια) Σου ξεφυγε και μια ταινια
dim_b Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Είχε βγει και σαν μίνι σειρά (την είχε ξαναβάλει πριν μερικούς μήνες η ΕΡΤ)
kleidokratwr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Κίτρινα ποδήλατα - 504χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας Ο τίτλος του τραγουδιού λέγεται "Ταξιδεύω το εγώ μου" ή κάπως έτσι. Να πω και την αγαπημένη μου: Σειρά: Εκείνες και εγώ Τραγούδι : Η γέφυρα του ποταμού Κβάι. (Νομίζω..) Η σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" πρέπει να είχε ομώνυμο τραγούδι με ερμηνευτή τον Μπάση. Επίσης ο Χατζηγιαννης στην σειρά "Αγγιγμα ψυχης" έλεγε το "Το σώμα που ζητάς"
Exiled2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Και ξενόφωνα τραγούδια ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ και για όλα τα παραπάνω.
paschalia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Να προσθεσω το ''Ισως'' απο Γιαννη Βαρδη (δεν θυμαμαι σε ποια σειρα το ειχε τραγουδησει)
vsls Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Sto Ti Psyxi Tha Paradoseis eixan to thrasos na valoun san titlous to Nessuno mi Puo Giudicare tis Caterina Caselli... To Dis Examartein eixe to Meglio Stasera tou Henry Mancini To Ekeines k Ego ontos eixe to theme apo to Kwai Sto Akros Oikogeneiako akougetai to L-O-V-E tou Nat "King" Cole Se ena me tin Aliberti k ton Eythimiadi ston Ant1 eixe to You Can't Hurry Love ton Supremes alla tragodismeno apo tis Dixie Chicks sto OST tou Runaway Bride Se ena prin 5-6 xronia sto mega de thymamai titlo me ton Xari Sozo, tin Louizidou k ton kosti kati me periergi sygkatoikisi eixan to Reach Out (I'll Be There) ton Four Tops Apo to Konstantinou k Elenis de thymamai ton titlo einai pasignosto ispaniko exei akoustei k se tainies tou Almodovar alla tora exo kollisei An thymitho kati allo tha kano edit! Vevaia ola ayta mpainoun etsi aythaireta xoris kamia enimerosi stous dimiourgous/etairies klp k xoris na plironontai pneymatika dikaiomata klp Elliniki Tileorasi...
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Apo to Konstantinou k Elenis de thymamai ton titlo einai pasignosto ispaniko exei akoustei k se tainies tou Almodovar alla tora exo kolliseiAn thymitho kati allo tha kano edit! «Espana Cani» λέγεται και συνθέτης είναι ο Pascual Marquina. Δε ξέρω από ποια ορχήστρα ήταν εκτελεσμένο αυτό που ακουγόταν στη σειρά. Vevaia ola ayta mpainoun etsi aythaireta xoris kamia enimerosi stous dimiourgous/etairies klp k xoris na plironontai pneymatika dikaiomata klp Elliniki Tileorasi... Δε νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.