Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω προβληματα με το "σπασιμο" του comcrypt 4000M.Εκανα αυτα που λεει το doc,δηλ. :Ενωσα το J75 με το J81.Αφαιρεσα το jumper JS11 που βρίσκεται κοντά στο pin 20 του ic-803.Ενωσα το pin 22 με το pin 23 του ic-803.Αλλα δεν καταφερα να δω εικονα!Μηπως εκανα κατι λαθος;Οταν ανοιξω τον αποκωδικοποιητη,ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω;Αν μπορει καποιος ας μου πει τι εχω κανει λαθος και οτι αλλο χρειαζεται να κανω με λεπτομερεια αν γινεται.

Ευχαριστω

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To exw kanei se 4000M kai douleuei. Esena ti akribws kanei. Den blepeis ka8olou eikona (maurh o8onh), den kanei decode to shma, ti akribws?

Keraia exeis balei? Exeis kalo shma? Alla kanalia blepeis?

3anaelen3e oti ta exeis kanei ola swsta.

Δημοσ.

θα σου πω ακριβως τι κανω.Εχω κανει τα βηματα που αναφερω παραπανω.Επειτα κανω τις απαραιτητες συνδεσεις των καλωδιων της κεραιας,επιλεγω τη συχνοτητα του filmnet στην τηλεοραση και ανοιγω τον αποκωδ/τη στο καναλι 1 και η εικονα που βλεπω ειναι η ιδια που βλεπω και χωρις τον αποκωδ/ητη(δεν ειναι μαυρη οθονη δηλ).Μηπως χρειαζεται να κανω κατι αλλο για να συντονισω τον αποκωδ/ητη(π.χ. αποθηκευση συχνοτητας);το σημα που εχω στην κεραια ειναι πολυ καλο και τα υπολοιπα καναλια τα βλεπω κανονικα.

Δημοσ.

Prosexe mipws den exeis kopsei kala tous diadromous apo ta pin pou leei na aferethei kai episis des mipws iparxei kapoia enwsi pouthena i psixri kolisi. Elengxe to me polimetro... Alitheia to exei dokimasei to kiklwma polikotitas se cablecrypt 1 me to delta 1.3?

Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου φτιαξει το μηχανημα?Ας μου στειλει email.Thank's!

Δημοσ.

Livadaki kai na to katalavei ti tha sou kanei e???

Prepei na parei entalma apo eisaggelea gia na sou kanei ereuna sto spiti giati xoris ton apokodikopoiiti katigoria se dikastirio den stekei. Den nomizo oti ti simferei na kanei kati tetoio giati ta exoda einai poli megalitera apo ta ofeli pou tha exei...Ase pou an den vrethei telika apokodikopoiitis stin ereuna den trexei tipota.

Exalou osoi exoume agorasei tous apokodikopoiites den exoume ipograpsei kanenos eidous simfonia oti den mporoume na tous anoixoume kai na tous peiraxoume gia ekpaideutikous skopous. Ekei pou tha ipirxe provlima sigoura einai an kapoios espage apokodikopoiites kai tous poulage

crAss

Δημοσ.

Θα θεσω μια ερωτηση που νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρη:

Υπαρχει περιπτωση να λαβει η multichoice σημα μεσω του αποκωδικοποιητη ή με αλλο τροπο και να ανακαλυψει οτι βλεπουμε filmnet με "κλεμμενο σημα";

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Yparxei periptwsh na xalasei to Delta 'h to CPU 'h kapoio allo tsipaki me thn epembash logw megalhs 8ermokrasias sto kollhtiri?

<small>[ 13-09-2002, 12:01: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: s_christos ]</small>

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

eγω εχω την πλακετα απο comcrypt 4000 με delta chip 5.4 στα χερια αλλα εχω κωλησει...

<<· Από το pin 18 του Delta chip ξεκινάει ένας χαλκοδιάδρομος ο οποίος σε κάποια στιγμή χωρίζεται στα δύο. Τον κόβουμε στο σημείο που πηγαίνει προς την πλακέ-τα της cpu και γειώνουμε το pin της cpu στο οποίο καταλήγει.

·Κόβουμε τον χαλκοδιάδρομο του pin 32 του Delta chip.

-Ενώνουμε το pin 33 με το pin 20 του Delta chip.

·Ενώνουμε το pin 22 με το pin 23 του παραπάνω chip.>>

θα θελα να κανω καποιες ερωτησεις...

Πως βλεπουμε που ειναι οι αριθμοι των pin ?einai απ την πανω μερια΄(καφε)ή απο κατω (πρασινη μερια),που ψαχνουμε?

*Πρεπει να εχεις κωλητηρι/καλωδια για να το φτιαξεις?

-Υπαρχουν φωτογαρφιες με το 'πειραγμα'?

Αν καποιος το εχει φτιαξει με comcrypt 4000,pm an mporei...

thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...