Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειμαι ψιλοασχετος με τα ηλεκτρονικα αν καποιος καταφερει κατι ας μου το πει να περασει απο το σπιτι μου και οτι κανει ο κοπος του να τον πληρωσω.Εχω ενα cablecrypt 2.Thank's.

<small>[ 22-07-2002, 19:53: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: KROUD ]</small>

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

An katafereis kai vreis piknoti 220μF pou na min einai ilektrolitikos tha sou anapso lampada...H antistasi 82Ωμ xreiazetai. to kikloma to opoio einai mesa sto prasino perigramma den xreiazete

Δημοσ.

Κι εμενα δουλεψε το πρωτο σταδιο, χωρις το κυκλωμα για την εξαλειψη της αντιστροφης εικονας, σε cablecrypt από τα πρώτα που έχουν βγει με delta 5.3

Οταν βρω καιρο θα παω να παρω και τα υπολοιπα εξαρτηματα για να φτιαξω και το δευτερο σταδιο.

Αν γινόταν να σπάσει και ο ήχος καλά θα ήταν, τουλάχιστον υπάρχει το ραδιόφωνο για τα ποδόσφαιρα.

Δημοσ.

To 2o stadio douleyei alla kanei kapoio flicker h o8onh,paramorfwnei ligo kai kobei ta grammata merikes fores.

Mhpws epeidh xrhsimopoiw ST74LS74 (Low Speed Schottky alla Buffered) anti gia motorola 74hc74 (den to briskw sth Nikaia)

Δημοσ.

Εμένα το κύκλωμα δε μου δούλεψε, είμαι σίγουρος ότι το έφτιαξα σωστά, μάλλον φταίει ότι τα τσιπάκια δεν ειναι motorola..

Ξέρετε από πού μπορώ να αγοράσω motorola, κατα προτίμηση προς κέντρο και νότια προάστια;

Όσο για το άλλο topic.... χλωμό !!

Δημοσ.

Egw menw nikaia,kai to phra apo radio kalogrh,basika to ena an einai motorola douleyei (oxi to 7474,to allo).

Twra apo kali8ea,Radio Katouma,Kentro sthn kanigos exei polla.

Peiraia Giannakopoulos kai 3hrouxakhs sthn kolokotrwnh.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, στον Κατουμα καλλιθέας δεν είχε καθόλου, και σε ένα άλλο στην Ν.Σμύρνη πάλι τζίφος... είδωμεν!

όσο για το 74HC74 νομίζω ότι όσα τσιπάκια λένε HC δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα, πρέπει να είναι απαραίτητα HC..

<small>[ 31-07-2002, 12:08: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: TheNetPoet ]</small>

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις και τη βοήθεια, βλέπετε δεν είμαι ηλεκτρονικός, απλά πιάνει το χέρι μου με κολλητήρια και ψιλοασχολούμαι σαν χόμπυ με το θέμα...

Δημοσ.

Εντάξει δουλεύει τώρα.

Ρε παιδιά το έκανα και σε άλλο ccrypt2,ακριβώς τα ιδια και δεν...

Υπάρχουν revision και revision?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...