Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στον υπολογιστή μου

papg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Χθες βράδυ κλείνω υπολογιστή μου κανονικά. Την επόμενη το πρωί πάω να τον να ξεκινήσω, αλλά μάταια!! Γυρνάν οι ανεμιστήρες,(Δεν ακούγεται το μπίπ που έκανε πρίν στο ξεκίνημα) ξεκινάει έχω ένδειξη από το led και τον θόρυβο του σκληρού αλλά τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη, ούτε στο BIOS μπαίνει ούτε τίποτα. Δοκίμασα κάποια άλλη κάρτα γραφικών αλλά τα ίδια. Έσβησα το CMOS αλλά τίποτα. Δοκίμασα τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα σε κατάσταση ασφαλείας και δούλεψε κανονικά

P4 2.6

Gigabyte GA-81PE1000

DDR 400 (512)

Seagate SATA 80GB

Nvidia 5600

Δημοσ.

ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΠΙΠ?ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑ 3-4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ ΜΠΙΠ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ .ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.

Δημοσ.

Παιδιά <<περίπου>> το ίδιο πρόβλημα εχω και εγώ αλλά με τους drivers της VGA οπως θα διαβάσατε και στο δικό μου topic.

Μήπως συμβαίνει κάτι αλλο γενικότερο; Καμμιά επίθεση ας υποθέσω.

Δεν εξηγείτε οτι στην περίπτωση την δική μου μέχρι το προτελευταίο format ολα δούλευαν ρολό'ι' και μετά εγιναν ολα σκ...ά.

Σημειώστε οτι ο λόγος του format ηταν οτι ο Mc Afee βρίκε ενα troijan το οποίο δεν μπορούσε να καθαρίσει.

Φίλε papg πόσο καιρό εχεις το motherboard; Εχω και εγώ το ίδιο περίπου.Σύμπτωση τα ίδια περίπου προβλήματα;

Ολα σχετίζονται με τα γραφικά.

Δημοσ.

μήπως δοκίμασες να κάνεις στο συστημά σου O/c?

αν έχεις τις μνήμες σε κατάσταση υπερχρονισμού βάλτες στο by spd.

βγάλε και ξαναβάλε κάρτα γραφικών και μνήμες.

ή δοκίμασε τις μνήμες σε άλλα dimm.

και περιμένε να κρυώσει το συστημά σου πριν πατήσεις το power button.

Δημοσ.

Το PCτο έκανα πρίν 15 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Δέν έχω κάνει στο συστημά O/C.έβγαλα και ξανάβαλα κάρτα γραφικών και μνήμες καί σε άλλα dimm αλλα τίποτα, αυριο θα βάλω άλλο τροφοδοτικό που έχω χαμένο.(αν το βρώ)

Στο άλλο μηχάνημα που έχω δεν κάνω πειράματα γιατί είναι για επεξεργασία video και μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...