Charalambos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 iparxi kanena programma pu na kani tin idia dulia me to Power DVD?
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 http://www.google.com.... DVD Playback Programs... http://www.intervideo.com --> WinDVD
kleidokratwr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Nero Media player κάνει καλή δουλειά επίσης. Windows Media Player στην ανάγκη. Πάντως αν σκοπεύεις να αλλάξεις τον PowerDVD ξανασκέψου το.
Charalambos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 akusa mia fora oti to PowerDVD dimiourgi provlimata sta Windows XP.ine alithia?giafto roto gia ena allo programma san to PowerDVD!
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Vin DVD 7 η στην αναγκη το 6 !! Απλα κορυφαια και με Διαφορα απο τα αλλα τα ανταγωνιστικα !!! Εγω εχω το 7 που ειναι Νεο και ειναι τελειο!! Μπορεις να ρυθμισεις τα παντα σχεδον!! Και παιζει τα παντα ακομα και υψηλη αναλυση υποστηριζει!!!
blackwar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 oxi pws thelw na katigorisw to power dvd allwste kai egw ayto xrisimopoiw alla moy aresei kai o MicroDVD Player 1.2 poly mikros, elafrys gia ola ta leitoyrgika systimata, kai telos einai free
skullman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 akusa mia fora oti to PowerDVD dimiourgi provlimata sta Windows XP.ine alithia?giafto roto gia ena allo programma san to PowerDVD! Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το PowerDvd με Windows XP+Service Pack 2 και μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ή αστάθεια. Αν πάντως ισχύει κάτι τέτοιο και το γνωρίζει κάποιος, ας μας ενημερώσει ωστε να προφυλαχτούμε και μείς.
Charalambos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Vin DVD 7 η στην αναγκη το 6 !! Απλα κορυφαια και με Διαφορα απο τα αλλα τα ανταγωνιστικα !!! Εγω εχω το 7 που ειναι Νεο και ειναι τελειο!! Μπορεις να ρυθμισεις τα παντα σχεδον!! Και παιζει τα παντα ακομα και υψηλη αναλυση υποστηριζει!!! an les oti ine kalo afto to programa, apo pu mporo na to vro?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 an les oti ine kalo afto to programa, apo pu mporo na to vro? Το έγραψε παραπάνω ο billpeppas: WinDVD.
Sadako Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Vin DVD 7 η στην αναγκη το 6 !! Απλα κορυφαια και με Διαφορα απο τα αλλα τα ανταγωνιστικα !!! Εγω εχω το 7 που ειναι Νεο και ειναι τελειο!! Μπορεις να ρυθμισεις τα παντα σχεδον!! Και παιζει τα παντα ακομα και υψηλη αναλυση υποστηριζει!!! Χμμ.. Δηλαδή τι διαφορές έχει απο το PowerDVD? Έστω κάποιες σημαντικές. Εμένα κάτι που θα με ενδιέφερε, θα ήταν αν έκανε zoom in-out, χωρίς να χαλάει το aspect ratio.. Γιατί είναι κάτι στο οποίο μου τη σπάνε τα DVD, αφου τα βλέπω στον υπολογιστή μου (βέβαια σε 19άρα οθόνη). Ενώ με τα DivX/XviD, αν είναι πολύ "μακρόστενο" το κάδρο, σε 16:9, το κάνω λίγο ζουμ, και ας χάνει λίγο απο τα πλάγια, είναι το τελευταίο που με απασχολεί..
kleidokratwr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ενώ με τα DivX/XviD, αν είναι πολύ "μακρόστενο" το κάδρο, σε 16:9, το κάνω λίγο ζουμ, και ας χάνει λίγο απο τα πλάγια, είναι το τελευταίο που με απασχολεί.. Νομίζω σε άλλους players αυτή η λειτουργία λέγεται pan-scan.
Sadako Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Έχεις απόλυτο δίκιο, στο PowerDVD, τουλάχιστον το 5.0 που δουλεύω, κυρίως λόγω του preset που είχα για το uICE (offtopic:Όσοι έχουν tuner με remote control ή γενικά κάποιο τηλεκοντρόλ και δεν έχουν δοκιμάσει το uICE δεν ξέρουν τι χάνουν), έχει pan-scan μόνο σε 2 modes, 1.85:1 και 2.35:1, που δε με εξυπηρετούν και πολύ. Ήθελα custom pan-scan, πχ να το ανεβάζω 5% κάθε φορά.. EDIT. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ στο PowerDVD την επιλογή smart stretch απο το CLPV σαν "μέση λύση", αλλά όποτε η κάμερα κινείται οριζόντια, είναι σα να βλέπεις πίσω απο ένα μπουκάλι, δηλαδή στις άκρες αριστερά και δεξιά είναι μαζεμένο.. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, καταλαβαίνουν τι εννοώ..
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Nero Media player κάνει καλή δουλειά επίσης.Windows Media Player στην ανάγκη. Πάντως αν σκοπεύεις να αλλάξεις τον PowerDVD ξανασκέψου το. Συμφωνώ... Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι με το volume του PowerDVD που επηρεάζει και των windows.Aν τα έχεις όλα τέρμα πχ και ενώ ακούς μουσική ανοίξεις το PowerDVD (απλά το ανοίξεις, χωρίς να αναπαράγεις κάτι) θα δείς οτι η ένταση αυξάνεται...Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου pc αλλά και σε πολλά άλλα φίλων μου!
crAss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Analoga me to pou thes na provaleis Kalliteri poiotika lisi gia emena o sindiasmos: Zoom Player me ta filtra apokodikopoiisis tou DScaler kai to ffdshow, me reclock Analogis poiotitas to TheaterTek 2.1 Tora an den se endiaferei toso i poiotita (den milame gia treles diafores eidika stin othoni pc) katevase to media player classic. Poli mikro dorean kai panalafro crAss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.