as223 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ρε παιδια θα παθω κανενα εγκεφαλικο... Εστησα MS-Office 2004 στο καινουργιο μου iBook. Ολα περιφημα, ανοιγω εγγραφα doc, βλεπει ελληνικα... Αλλα αρνειται να γραψει!!!!! Ο κερσορας αναβοσβυνει πανω στο εγγραφο αλλα δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι!!!!!! Η πλακα ειναι πως το paste λειτουργει... Και το τραγικο της υποθεσης: Στο excel ολα δουλευουν κανονικα!!!!!!!!!! Ρε παιδια τι μπορει να συμβαινει? Το ρωτησα και στο macloaded αλλα δεν πηρα απαντηση :? :-? :-?
Snolly Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Κουφό μου φαίνεται πολύ κουφό... Κάτι προφανώς κλειδώνει το πληκτρολόγιο... Το command + c / command + v δουλεύουν;
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Kalispera Den kserw gia to iBook, alla to idio mou eixe symvei sto pc sta Office 2003 logo tou oti itane dokimastiki ekdosi 30 imerwn. Meta tis 30 meres "kleidwse". Filika
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ποιο λειτουργικο εχεις τo panther ή το tiger;
as223 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εχω Tiger και εχω στησει το GrUpdate της Rainbow... Δεν ειναι τα ελληνικα το προβλημα, τα ελληνικα δουλευουν παντου και τελεια (απο τη Νεφελη*** σας γραφω τωρα) Και στο excel και στο textedit τα παντα γινονται κανονικα σε ολες τις γλωσσες. Το προβλημα υπαρχει μονο στο word και δεν ειναι προβλημα ελληνικων αλλα γραφης συνολικα! Το πληκτρολογιο απλα δεν ανταποκρινεται!!! Απο τις συντομευσεις με το command λειτουργουν ελαχιστες, και συγκεκριμενα αυτες που ασχολουνται με την εξωτερικη λειτουργια του word (quit ας πουμε...) Τα cut, copy και paste που ειναι τα πιο χρησιμα δεν δουλευουν... Επισης παρατηρησα πως οταν ανοιγω ενα μενου απο τη μπαρα, διπλα στις ενεργειες αυτες (copy κλπ) δεν αναφερει καν την υπαρξη των συντομευσεων, ενω στο excel τις αναφερει κανονικα και λειτουργουν κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε παιδια τι γινεται εδω? Παρατησαμε τα wintel για να μην εχουμε κολληματα και μπλε οθονες και αρχισαμε με νεα, πιο μυστηρια προβληματα??? *** Νεφελη ειναι το ονομα του iBook :grin:
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 ωραιο ονομα του εδωσες Οχι θα ψαχτουμε αυριο πρωι και θα βρουμε μια λυση , καλο θα ηταν βεβαια για να εκμηδενισουμε την πιθανοτητα να φταει το αρχειο να το κατεβασεις και απο καπου αλλου. Εφοσον λες οτι στο excel δουλευουν ολα ρολοι... Αν δε το βρεις πουθενα (το αρχειο εννοω) pm me θα στο στειλω εγω Παμε τωρα για υπνο και αυριο το πρωι θα δουμε τι φταει
Snolly Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Κάνε uninstall εντελώς το office και ξαναβάλτο να δούμε...
as223 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Το εκανα 2-3 φορες... Το φανταστηκα οτι μπορει να ειναι καμια περιορισμενη εκδοση που εχει ληξει, αλλα τοτε δεν θα επρεπε να κολλανε και τα αλλα apps του office (excel και powerpoint)?
Snolly Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να είναι...
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Το φανταστηκα οτι μπορει να ειναι καμια περιορισμενη εκδοση που εχει ληξει, αλλα τοτε δεν θα επρεπε να κολλανε και τα αλλα apps του office (excel και powerpoint)? Sorry, ekana ena lathos sto proigoumeno mou post, den eixe periorismo se meres, alla se 60 xriseis tou kathe programmatos ksexwrista. Opote an eixes anoiksei to Word pio polles fores apo ta alla, einai logiko na sto kanei afto. Filika
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Είναι η μόνη λογική εξήγηση.... Μπράβο ρε dali13gr γιατί με είχε σκαλώσει η περίπτωση...
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Etyxe na to pathw ki egw gi afto to iksera, alliws mi nomizeis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.