piroedros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω πχ. μια ταινία που την έχω φτιάξει με το Adobe Premier 6.0 Όταν θέλω να την κοπιάρω, (αφού έχω κάνει ήδη το πρώτο DVD), βάζω το Decrypter και μου φτιάχνει τα αρχεία κανονικά. Ανοίγω το Nero 6.0.0.14 και ξεκινάω την εγγραφή. Μόλις όμως κάνω drag and drop τα αρχεία στο project , μου βγάζει ένα λάθος μήνυμα ότι ίσως το dvd που θα φτιαχτεί μπορεί να μη διαβάζεται και με ρωτά αν θέλω να συνεχίσω. Κάνω την αντίστοιχη δουλειά με το CloneDVD και ενώ και το πρόγραμμα αυτό φτιάχνει ακριβώς τα ίδια αρχεία , αν δοκιμάσω με το Nero, δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα. (Εννοείται ότι και με το Clone DVD αν συνεχίσω την εγραφφή, το DVD αντίγραφο είναι 100% οκ) Καμιά βοήθεια? Φιλικά, Piroedros.
accipio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Αυτή την προειδοποίηση μου την έβγαζε το Nero όταν προσπαθούσα να αντιγράψω dvd φτιαγμένο με το Pinnacle Instant Copy. Με απλή αντιγραφή των αρχείων στο σκληρό το Nero διαμαρτύρονταν. Η λύση είναι να κάνεις iso το dvd με DVD Decrypter και να το γράφεις με το ίδιο.
blackwar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 yparxei kai i lysi tou clone cd afoy stis teleytaies ekdoseis antigrafei kai DVD. opote soy kanei ena akrivos "pisto" antografo toy Dvd sou!!! egw pantos ayto xrisimopoiw kai den exw provlimata!!!
adams Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Πραγματικα δεν καταλαβα τι κανεις με το dvddecrypter... Aγου εχεις το dvd ενα mode-iso-read----iso-write ειναι αρκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.