gto234 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Παιδιά sorry αλλά δεν ήξερα που αλλού να βάλω το θέμα! Θέλω να μεταφέρω το PC (tower + LG1730S) στην Κρήτη και βρίσκομαι Αθήνα. Ξέρει κανείς πόσο θα μου κοστίσει μια μεταφορικη που θα έρθει να το πάρει από το σπίτι μου και να το στείλει Κρήτη?Γενικά ξέρω ότι τα πρακτορεία μεταφορών είναι φτηνότερα σε σχέση με courier αλλά επείδη δεν το έχω ψάξει ρωτάω. Αν ξέρετε δώστε και τηλ. κλπ.
platongr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Οι μεταφορικές για ένα pc + μία οθόνη (2 δέματα) παίρνουν κανά 10ευρω το πολύ. Τώρα επειδή είναι στη μέση καράβια κτλ, ίσως να πάρουν κάτι παραπάνω. Πριν 5-6 χρόνια είχα στείλει στην Κρήτη ένα full pc (tower/crt/printer/scanner) και είχα πληρώσει γύρω στα 20-30 χιλιάρικα τότε....
laptopmaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Απο την δουλειά στέλνουμε πολλά δέματα επαρχία με Μεταφορική Χαβάκη Μεγαλλόνησος για Κρήτη. Είναι Πολυκράτους 34 στον Ρέντη και χρεώνει 5 ευρώ το δέμα. Για ένα tower+οθόνη υπολόγισε 10 ευρώ max. Τηλ δεν θυμάμαι αλλά θα σου το δώσουν απο το 11888
kx5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Χμμμ... εμπιστεύεστε τον υπολογιστή σας σε μεταφορική εταιρία? Το pc δεν είναι ένα απλό "δέμα".
gto234 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! laptopmaniac ξέρεις αν έρχονται να πάρουν τα δέματα ή τους τα πάς εσύ; Αυτό που λέει ο kx5 το έχω σκεφτεί και ομολογώ πως το ψιλοφοβάμαι αλλά θα δω τι θα κάνω.
HamerZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εγώ μετέφερα αρκετά από Αγγλία στην Λάρισα. Μια 19άρα οθόνη crt, scanner, towers, dvd-roms/rw, wacom intuos2, dvd/cd, ηχοσύστημα, τα έφερε η μεταφορική. Μητρικές, επεξεργαστές και σκληρούς δίσκους του έφερα μαζί μου σε 2 τσάντες για μεταφορά ευαίσθητων συσκευών, για να μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
laptopmaniac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!laptopmaniac ξέρεις αν έρχονται να πάρουν τα δέματα ή τους τα πάς εσύ; Αυτό που λέει ο kx5 το έχω σκεφτεί και ομολογώ πως το ψιλοφοβάμαι αλλά θα δω τι θα κάνω. Τους το πας εσύ. :-P
platongr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Γιατί όχι, συσκευασμένα είναι όλα. Έτσι και αλλιώς αυτοί από τους οποίους τα αγοράζουμε, πως τα έχουν πάρει.. με μεταφορική Στέλνω υπολογιστές σε όλη την Ελλάδα πάνω από 4 χρόνια. ΠΟΤΕ δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος, ότι το δέμα του πήγε στραπατσαρισμένο ή χαλασμένο ή οτιδήποτε. Το αντίθετο όταν για κάποια στιγμή χρειάστηκε να χρησιμοποιώ courier για αυτή την δουλειά. Στη χειρότερη βγάζεις τον δίσκο και τον κρατάς εσύ...
kx5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Για το δίσκο δεν το συζητάμε. Θα τον μεταφέρεις ξεχωριστά. Οι εταιρίες χρησιμοποιούν μεταφορικές, αλλά πουλάνε τους υπολογιστές τους με εγγύηση. Τώρα αν γίνει μαμακία με τον δικό σου υπολογιστή από μεταφορική άντε να ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Όντως η μεταφορική μεγαλόνησος είναι πολύ καλή.Γύρω στα 10 εύρώ θα σου πάει.Στέλνουμε κάθε μέρα από την δουλειά.Πολύ καλή συνεργασία
REDBOUL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Egw pantws taa evaza sto karavi kai ta perna xania... mpravo re manwli etsi na les gia ta XANIA mas!!!!
coffeex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Χμμμ... εμπιστεύεστε τον υπολογιστή σας σε μεταφορική εταιρία? Το pc δεν είναι ένα απλό "δέμα". Εγώ τον είχα εμπιστευτεί στα Ελληνικά Ταχυδρομία (ΕΛΤΑ)
silverthan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Στα ΕΛΤΑ αν δεν τους πεις ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ, την τίμησες....
ZauZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Yparxei alli mia eteria , h TALOS... An tin deis mine makria ! Metaxirizonte ta demata san tsoyvalia apo patates !
Nightfall_2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Aπό Αγγλία για να στείλω πράγματα Ελλάδα υπάρχει καμμία οικονομική λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.