pantelikas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 ο συνδετήρας κάνει δουλειά.. έτσι βάζαμε παλιότερα 2 ΑΤΧ τροφοδοτικά σε μηχανακι με απαιτήσεις Άποψή μου πάντως ότι κάπου βραχυκυκλώνει η μητρική σου.
hernik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Να σας κάνω μια σύντομη ερώτηση για κάποιο πρόβλημα που μου προέκυψε....Έκανα update στο Norton και μόλις τελείωσε μου παρουσίασε τα εξής προβλήματα:Δε μ αφήνει να μπω στο Internet,το Norton κραταει απενεργοποιημενα το Auto-protect και το e-mail scanning και δεν ενεργοποιουνται...Έκανα scan με το Norton και το Anti-spyware αυτα που βρηκε τα διεγραψα αλλα τιποτα.Επανεγκατεστησα το Norton τιποτα.Format αναγκαστικά....;
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Και αυτό που κολλάει σε αυτό το θέμα hernik ?
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα! Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες εμφανίζεται περίπου το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Χθες βράδυ τον κλείνω κανονικά πατώντας το κουμπί στο κουτί ' date=' κάνει shutdown κανονικά. Την επόμενη το πατάω να ξεκινήσει, αλλά μάταια!! Γυρνάν οι ανεμιστήρες, ξεκινάει για 5" και αμέσως κλείνει!! [/quote'] Kleineis to pc apo to koumpi toso kairo kai thes na doulevei akoma???? Filika
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 dali13gr, εννοεί ότι πατάει στιγμιαία το Power Button, ώστε να δώσει σήμα το ACPI για shutdown στα Windows ( κάνουν κανονικά Shutdown ή StandBy ανάλογα με το τι έχεις ρυθμίσει...default = shutdown )
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Exeis dikio alla lew mipws, mipws to kleinei xeirokinita apo to koumpi kai ta "paizei" i mobo i kati allo....
Yannis1976 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Παιδιά το έφτιαξα! Δεν ξέρω πως, τα έβγαλα όλα, δοκίμασα μόνο τη μητρική στο κουτί της, μετά την έβαλα πάλι πίσω με πολύ λιγότερες βίδες και δούλεψε και πάλι! Τώρα είναι μία χαρά. Επίσης έβγαλα΄και όλη τη σκόνη που έιχε μέσα. Σας ευχαριστώ όλους
aGka8l Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 wreos!oti etimazomuna na postarw oti ixa to idio prob ke eftege to trofodotiko!
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Λιγο offtopic ,αυτο που ειπε ο πεππας περι βραχυκυκλωσης πρασινου-μαυρου μπορει καλλιστα να λειτουργει δεν λεω οχι ,αυτο που κανω εγω (πληροφοριακα το λεω) ειναι να βραχυκυκλωνω το πρασινο με το γκρι ...και κανει οτι κανει και ο πεππας που βραχυκυκλωνει το πρασινο-μαυρο Φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.