xaotikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Προσπαθώ να μπω στο κλίμα με τον Matlab web server και web developing αλλά τα βρίσκω σκούρα. Πρώτα από όλα έχω απλά τις βασικές γνώσεις html, vbscripting και matlab. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάχνω μια φόρμα (html ή ASP) τα πεδία τις οποία θα περνάνε σε ένα .m file και το αποτέλεσμα (μια εικόνα και ένας πίνακας 3x10) θα τυπώνονται σε μια δεύτερη σελίδα. Στην φόρμα έχω 5 list boxes έστω Α,Β,C,D,E ενώ η έτοιμη function του matlab που έχω δέχεται σαν εισόδους δύο μεταβλητές: ένα πίνακα (1χ4) και έναν int (πάλι 5 τιμές δλδ). Από το mfile_template του matlab web server είδα πως χρησιμοποιεί μία function > retstr = mfile_template(instruct, outfile) όπου το instruct είναι structure με τις τιμές της φόρμας (δηλαδή τα A,B,C,D,E της φόρμας μου). Σκέφτηκα να αντικαταστήσω την έτοιμη function που έχω και δέχεται 2 μεταβλητές με μία άλλη βασισμένη στο παραπάνω template. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει τo instruct ενώ στα παραδείγματα που έχει δουλεύει μια χαρα. Η άλλη λύση που σκέφτηκα είναι να φτιάξω ένα άλλο .m file που απλά θα παίρνει τα δεδομένα τις φόρμας και θα φτιάχνει ένα πίνακα με 4 στοιχεία και μια ακόμα μεταβλητή και αργότερα από αυτό το .m file να καλώ την έτοιμη function που είπα πριν. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως να το κάνω. Y.Γ Κάποιο link για πως μπορείς να κάνεις submit μία form? Μέχρι τώρα δοκίμαζα με ><input type="submit" name="Submit" value="Submit"> Υπάρχουν άλλοι ώστε να ελέγχεις περισσότερο τι θέλεις να περάσεις? Ότι μπορεί να βοηθήσει ο καθένας, ιδέες, links κλπ ευπρόσδεκτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.