aragorn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Επανέρχομαι με δυσάρεστα νέα, η οθόνη μια ωραία πρωία (χτες συγκεκριμένα) πάπαλααααα. Ανάβει μεν, ακούγεται μέχρι και ο ήχος του απομαγνητισμού που κάνει, αλλά μαύρη μαυρίλα. Ούτε ενδείξεις ούτε τίποτα. Ρώτηξις: έχει δώσει κανείς τέτοια (εννοώ τόσο παλιά) οθόνη για φτιάξιμο μετά από σοβαρό πρόβλημα? Αξίζει να το κυνηγήσω ή να την ξεχάσω και να πάω για καινούρια?
wizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 na pw ki egw mia malakia ? Les oti den sou dinei sima katholou an kai anabei.... Tin karta grafikwn sou tin elegkses ?
Sam235 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 1) Συμφωνώ με τον wizzy 2) Δεν νομίζω να συμφέρει να την πας για φτιάξιμο. Μόνο για το "κοίταγμα" θα σου ζητήσουν καμιά 50αριά ευρώ. Για την επισκευή (μιας που είναι και παλιά η οθόνη) μάλλον θα τρομάξεις με το νούμερο πυ θα σου πουν...... Πάντως, ρίξε και μια ματιά στην VGA. Ποτέ δεν ξέρεις...... Sam.
-htf-viper151 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Nαι βασικα για ριξε μια ματια σε ολο το pc σου γιατι ειναι πολυ δυσκολο να σου ανοιγει κανονικα και να μην δινει εικονα...
petros1815 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ενός λεπτoύ σιγή για την ηρωικώς πεσούσα F55 του aragorn...
_-spooker-_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 to trofodotiko ths othonhs xalase.......Mhn pas na thn ftiaxeis.Den axizei. Enos leptou sigh giati auth h Eizo to axizei.Sthn dikia mou to exw allaxei to trofodotiko kai synexeizei na douleuei akoma.......
aragorn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Αφού πέρασε το ένα λεπτό σιγής (το άξιζε πάντως-τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή), να πω ότι ασφαλώς και έλεγξα και τη vga, και.... κάηκε ΚΑΙ η vga!!! Μετά από δοκιμές ολονύχτιες... (χασμουρητό).... έχουμε επιβεβαιωμένα ένα μόνιτορ και μία vga τελειωμένα. Και άντε ξαναβρές καλή CRT τώρα...
-htf-viper151 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Οχι βεβαια η οθονη σου δε καηκε φιλε..απλα η καρτα γραφικων σου εχει προβλημα..δοκιμασε την αν θες να σιγουρευτιες σε καποιον φιλο σου...η οθονη σου μια χαρα ειναι...αν δεν ηταν μια χαρα δεν θα ανοιγε καθολου....
^ACID_BURN^ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μμμμμμ... νομίζω πως συμφωνώ πως η οθόνη σου είναι οκ ακόμη! Το PC δεν κάνει κανέναν ήχο όταν ανοίγει αφού έχει καμμένη VGA πάνω???????????
aragorn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Παιδιά ξαναδιαβάστε αυτά που έγραψα. Έχω κάνει πεντακόσιες δοκιμές. Το μόνιτορ είναι ΑΟΥΤ. DEAD. ΠΑΠΑΛΑ. Είμαι με ένα 15ρι παμπάλαιο τώρα και παίζει μια χαρά με μια κάρτα γραφικών της πλάκας. Το EIZO απλούστατα δε λειτουργεί.
PlanDreaM Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 To kalytero pou mporeis na kaneis einai na zhthseis apo ena filaraki hlektroniko na sthn koitaksei.to problhma einai ths plakas apla sou zhtane trela lefta na sto ftiajoun. exw mia 12ara ibm 8512 h 8513 h opoia douleyei akoma kai kammia fora apla sbhnei h eikona.den thn xrhsimopoiw alla to problhma einai oti exei piasei malli mesa(logw zesths,malli=skonh)....kai mia hantarex 14ara apo ton kairo tou nwe(thn agorasa 3o xeri to 92-93 kai to skyli mono to bysma vga xalase pou to allaksa!!!)thn opoia epishs den xrhsimopoiw.se genikes grammes an den ta exei tinaksei to trofodotiko h to kanoni eisai ok.kai ayta xalane dyskola(to kanoni toulaxiston).den ajizei na thn petakseis, bres kapoion na thn dei
kostas3650 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Βρε βρε...τα ίδια έπαθα κι εγώ με την CTX PR711F(έχω και ανάλογο topic παραπάνω). Όπως θα διαβάσατε μου πήραν 30e για να αλλάξουν 2 τσιπάκια που είχαν καεί και όταν την πήρα κράτησε μόνο μια μέρα μέχρι να το ξαναπάθει.Η οθόνη παίρνει μια χαρά ρεύμα,λειτουργουν και οι usb που έχει στη βάση της,ανάβει και το πράσινο λαμπάκι της αλλά...μαύρη μαυρίλα.Αχχχχχ και ήταν ωραία οθόνη. Τώρα δουλεύω σε IBM 15" και μου έχουν χυθεί τα μάτια. Μάλλον με βλέπω να παίρνω καμια LCD αν και είμαι σκεπτικός γιατί ακόμα αναπτύσονται..... Ένας πονεμένος...
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 to tsaf stis othones ofilete sto metasximatisti Ypsilis Tasis!! ayto to kanei otan i othoni eine vromimi apo skoni kai se syndiasmo me tin Ypsili Ygrasia sto xoro 70 % - 90 % eine o thanatos tou Ypsilis TASIs ton othonon.!! omos ofilete kai stin piotita kataskeyis ,episis sta xronia zois (meta apo 3 xronia stis ftines othones meta apo 5 -6 stis pio kales arxizoun tetia provlimata) apo tin stigmi pou tha arxisei na kanei etsi apomenoun 1-3 xronia zois gia tin othoni.!! omos.. se enan kalo texniko, kai an vrethei to eksartima (o ypsilis)kai to allaksi i othoni leitourgei,kai pali kanonika!!
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Φιλε μου πας για καινουργια οθονουλα και τελειωσες!! TFT της ΕΙΖΟ και καθαρισες!!!
206CC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 diabazo diabazo diabazo..... nomizo megale, eisai tixeros . eirthe h ora na pareis kainouria othonh. thn kamenh sta skoupidia kai soy protino mia oreotath tft. ego, anagastika na pouliso thn 17ara crt pou eixa gia na paro tft, tora, douleyo se mia 15ara pou eixe gia petama o stratos . kai ayto mexrei na erthei h kainouria mou 19ara tft (se 20 meres peripou) nomizo einai ora na pareis thn diki sou tft tixereee!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.