Προς το περιεχόμενο

peri play.com

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia mia erotisi poses meres kani na ftasi ena dema apo play athina kai me pio tropo ta stelnoun me courrier i taxidromio?

exo paragili kati game apo 3 tou mina kai akoma na erthoun se tilefoniki epikinonia pou eixa ipan oti simera paraskeyi me aplo taxidromio tha ixe erthi ala kai pali tipota.

eyxaristo

Δημοσ.

ta stelnoun me aplo taxydromeio. Gia Athina ypologise paradosi se pente ergasimes meres. Ego ta stelno panta sti diefthynsi tis douleias mou giati stin polykatoikia mou menoun polloi periergoi...

Δημοσ.

Ναι με απλό ταχυδρομείο, οπότε μπορεί να στο καβατζώσει κανείς στην είσοδο...

Μια φορά μου είχε αργήσει δυο βδομάδες, αλλά ήταν μες τα Χριστούγεννα οπότε παίζει να καθυστέρησε εντός Ελλάδος αρκετά.

Δημοσ.

re paidia mou stilan mail stis 3 tou mina oti ta stillan kai oti tha ta ixa se 3-5 meres kai mexri tora tipota aplos den iksera meti ta stelnoun logo tou onomatos sto koudouni kai to taxidromio to kseri ala kana courrier tha ti patagame.

kapios mou eixe pi oti erxete me courrier opote kai anisixisa ala apo epikinonia kai me play mou ipan me aplo taxidromio ala den ksero ti exi gini tora einai 15 meres kai proxorame

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...