javaneze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Bάλε mozilla ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!!! ..... Η λακωνικη απαντηση σου, προσδιορισε και το ποσο "λακωνικα" διαβασες το thread... πιο πανω αναφερω, πως δεν εχω δικαιωματα εγκαταστασης... Τελικα παιδια εκανα αυτα που μου ειπατε στα settings του ΙΕ, ξετικαρα οτιδηποτε ειδα με "auto..." και δουλεψε ... Ευχαριστω για την λυση, μα ακομα δεν καταλαβαμε γιατι συνεβαινε... @Οberon φιλε δεν εχει παιξει κατι τετοιο, το σκεφτηκα και γι αυτο εσβηνα τα cookies. Οταν σβηνεις τα cookies, (υποτιθεται οτι) μετα παυει να ισχυει το autologin και πρεπει να το ξαναεπιλεξεις ...
capthookb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Νομίζω έχει να κάνει με το από που κάνεις login. Εάν κάνεις από την πρώτη σελίδα εκει που γράφει Kαλωσήρθατε στην Insomnia, επιθυμείτε να εγγραφείτε η να συνδεθείτε ? τότε το autologin είναι προεπιλεγμένο (δε σε ρωτάει καν). Εάν όμως πριν συνδεθείς από εκεί, κάνεις κλικ στο Forum και μετά κάνεις login, αποεπιλέγοντας το autologin κάθε φορά που θα κλείνεις τον browser και θα επιστρέφεις πάλι στο Insomnia θα σε έχει ως guest.
javaneze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Ρωτησα το τμημα server support της εταιριας, και μου ειπαν οτι μαλλον "φυλαει" καπου τοπικα στο δικτυο ολο το site και οτι δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο παρα μονο μεσω του site... κανενας moderator λιγη βοηθεια?
Oberon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!!! ..... Η λακωνικη απαντηση σου' date=' προσδιορισε και το ποσο "λακωνικα" διαβασες το thread... πιο πανω αναφερω, πως δεν εχω δικαιωματα εγκαταστασης... Τελικα παιδια εκανα αυτα που μου ειπατε στα settings του ΙΕ, ξετικαρα οτιδηποτε ειδα με "auto..." και δουλεψε ... Ευχαριστω για την λυση, μα ακομα δεν καταλαβαμε γιατι συνεβαινε... [b']@Οberon[/b] φιλε δεν εχει παιξει κατι τετοιο, το σκεφτηκα και γι αυτο εσβηνα τα cookies. Οταν σβηνεις τα cookies, (υποτιθεται οτι) μετα παυει να ισχυει το autologin και πρεπει να το ξαναεπιλεξεις ... οκ :grin: βάλε mozilla, άντε!!! Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.