Προς το περιεχόμενο

f@k1n Automatic login

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια συμβουλη χρειαζομαι ...

Εδω και λιγες μερες εχω ιντερνετ στην δουλεια ... οποτε κανω loggin στην insomnia, κραταει το password ... δηλαδη κλεινω τον ΙΕ και οταν τον ξανανοιγω, και μπαινω insomnia, με βαζει κατευθειαν συνδεδεμενο...

ΔΕΝ εχω επιλεξει πουθενα "automatic loggin". Επισης, παρατηρηται μονο στο insomnia και οχι σε αλλα fora που συνδεομαι. Παω στα "Cookies" σβηνω το @insomnia.gr CooKie και την επομενη φορα ανοιγει κανονικα. Την μεθεπομενη με εχει παλι logαρισμενο.

Δυστυχως δεν εχω "rights" εγκαταστασης, οποτε αναγκαστικα, ΙΕ.

Το pc δουλευει με winXP+SP2, και οπως καταλαβαινεται εκτος του οτι ειναι σε δικτυο, το μοιραζομαι με 2-3 ατομα, οποτε καθε φορα πριν βγω πρεπει να σβηνω το cookie....

Any help?

θενξ ιν αντβανς!!! :wink:

Δημοσ.

Πήγαινε στον εξπλόρερ και σβήσε όλα τα password που έχει κρατήσει. και πες του να μην ξανακρατήσει κάποιο. Επίσης μόλις τελειώσεις με την περιήγηση σου στο ινσόμνια να θυμάσαι να κάνεις αποσύνδεση. (Τελευταίο κουμπί δεξιά δεξιά στην πάνω μπάρα.)

Δημοσ.

θα το δοκιμασω φιλε ... θενξ..

Την επιλογη για τα passwords που την εχει στον ΙΕ? δεν βρηκα κατι σχετικο ...

Δημοσ.

θελεις ριζικες λυσεις?

επειδη δουλευω κι εγω σε κοινοχρηστα pc, τι κανω:

1. χρησιμοποιεις firefox.

φυσικα τον δινουν με installer. αλλα εχεις δοκιμασει να τον τρεξεις ανευ εγκαταστασης?

αυτο εδώ.. http://johnhaller.com/jh/mozilla/portable_firefox/

βαζει τον fx σ ενα usb flash. αρα τρεχει και χωρις install.

πρωτα θα δοκιμαζα να αντιγραψω το φακελο εγκαταστασης απο το σπιτι, μαζι με κατι λιγα αρχεια που βαζει στο

c:\documents and settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox

oxi να παρεις μαζι ολο το profile sou.

απλα το profiles.ini θελεις για να του βλεπει που ειναι τα profile.

sto pc grafeiou βαζεις ολο το φακελο firefox που εφερες, και

trexeis to "firefox.exe" -ProfileManager" και φτιαχνει ενα νέο οπου θελεις εσυ, αντι του default (μεσα στο c:\documents and settings\user\Application Data)

To profile περιέχει cache, bookmarks, saved passwords, Extensions, themes.

Αν δεν παιζει αυτο, μπορεις ν κανεις οτι λενε στο portable_firefox.

απλα αυτοι εχουν κανει καποια tweaks για να μην φθειρεται πολυ το usb flash, (disabled cache) τα οποια δεν σ ενδιαφερουν αν το τρεχεις απο σκληρο.

Aυτο που δεν θα εχεις, χωρις κανονικο install ειναι τα εικονιδια στο start,

και δεν θα αναγνωριζονται αυτοματα τα xpi downloads. δηλαδη για να βαλεις ενα extension, πρεπει να το κανεις save as, και μετα open. Δεν ανοιγουν κατευθειαν απο το site.

---------------------------------------------------------------------

Ωραια, βρηκες browser που δεν θελει εγκατάσταση. θα καθεσαι να σβηνεις cache, passwords, κλπ. πριν κανεις logoff ? αμαρτία.

παιρνεις το truecrypt http://www.truecrypt.org/ -tsampa as jampa, open, klp.

που δημιουργει, encrypted container, και τα εμφανιζει σαν νεο δισκο.

και αυτο εχει installer, αλλα δεν τον χρειαζεσαι.

απλα θελεις αυτα τα 2 αρχεια truecrypt.sys και TrueCrypt.exe

Το "TrueCrypt Format.exe" το θελεις μονο μια φορα για τη δημιουργια του δισκου. (des kai to 'traveller' mode sto help)

κανεις λοιπον οσα εγραφα πανω, για τον firefox, αλλα μεσα στο container (kai to programma, kai to profile sou).

γραφεις και 2 batch, για γρηγορο mount, unmount,

πχ. με container=MYDISK.TC , mount se virual disk X:

truecrypt /v MYDISK.TC /p MYPASS /lx /a /q (mount with password hardcoded)

truecrypt /v MYDISK.TC /lx /a /q (mount asking for pass)

truecrypt /d /f /q (unmount all disks)

---------------------------------------------------------------

και ολα παιζουν! οταν κανεις unmount, ο δισκος εξαφανιζεται, δεν υπαρχει browser, cookies, favorites, cache, passwords. και ασε τους αλλους να iexplοriάζονται.

Η επιπλέον αποφυγή virus, trojan, sux-tiveX ειναι κερασμένη απ το μαγαζί.

Δημοσ.
επειδη δουλευω κι εγω σε κοινοχρηστα pc' date=' τι κανω:

...

...

...

[/quote']

:shock: :shock: :shock: :shock: Γουάου. Οντως πολύ χρήσιμο. Cewl Sexy Post :mrgreen:

(Και η λύση με τον thunderbird ακόμα πιο χρήσιμη :mrgreen: )

Δημοσ.
Σας ευχαριστω πολυ' date=' ολους.

Απο τριτη που θα γυρισω στην δουλεια θα ριξω feedback ...[/quote']

kalytera na prosexeis thn epomenh fora :) Epishs se net-cafe h estw otan ton h/y sou ton xrhsimopoioune kai alla atoma kalytera na mhn to exeis sto auto-login.

Vasika akoma kai mono esy na ton exeis ton h/y, kalytera na mhn to exeis auto-login. Siga :) Mhn exeis provlimata... ;-)

Δημοσ.
kalytera na prosexeis thn epomenh fora :) Epishs se net-cafe h estw otan ton h/y sou ton xrhsimopoioune kai alla atoma kalytera na mhn to exeis sto auto-login.

Vasika akoma kai mono esy na ton exeis ton h/y' date=' kalytera na mhn to exeis auto-login. Siga :) Mhn exeis provlimata... ;-)[/quote']

Φιλε μου auot-login δεν εχω, αλλα ολοι με το ιδιο id + password μπαινουμε στα XP. οποτε μια αλλη. ιδιο profile για ολους... και δυστυχως δεν γινεται να το αποφυγουμε ...

Παντως, κανενας δεν μου απαντησε στην ερωτηση :???: του γιατι συμβαινει το auto-login στο insomnia.gr, παρολο που δεν επιλεγω την "αυτοματη συνδεση", οπως επισης το και το οτι δεν μου το κανει σε κανενα αλλο (απο τα 4 συνολο) φορουμ που συνδεομαι....

(αποκλιεται να ειναι καποιο "bug" του ινσομνια??? )

Δημοσ.
...ολοι με το ιδιο id + password μπαινουμε στα XP. οποτε μια αλλη. ιδιο profile για ολους...
Kala... sorry kiolas gia to offtopic, alla ti nohma exei ayto??? Poios "eksypnos" eixe ayth thn idea??? :shock: :? :roll:
Δημοσ.
Kala... sorry kiolas gia to offtopic, alla ti nohma exei ayto??? Poios "eksypnos" eixe ayth thn idea??? :shock: :? :roll:

huge απλα δεν "προβλεπεται" password για ολους... μονο ο υπευθινος του τμηματος εχει, αλλα και αυτος δεν σκαμπαζει και πολλα απο PCs. Μονο κατι αρχεια κραταει στο EXCEL... οποτε μας εχει δωσει το password του για να σερφαρουμε... (στη ζουλα γινεται δλδ η δουλεια... :wink: , και γι αυτο δεν με παιρνει να κανω πολλα στο PC. Αν σκασει "ελεγχος" αυτος θα την πληρωσει... )

Δημοσ.
Φιλε μου auot-login δεν εχω' date=' αλλα ολοι με το ιδιο id + password μπαινουμε στα XP. οποτε μια αλλη. ιδιο profile για ολους... και δυστυχως δεν γινεται να το αποφυγουμε ...

Παντως, κανενας δεν μου απαντησε στην ερωτηση :???: του γιατι συμβαινει το auto-login στο insomnia.gr, παρολο που δεν επιλεγω την "αυτοματη συνδεση", οπως επισης το και το οτι δεν μου το κανει σε κανενα αλλο (απο τα 4 συνολο) φορουμ που συνδεομαι....

(αποκλιεται να ειναι καποιο "bug" του ινσομνια??? )[/quote']

mporei kapoios kata la8os na to evale auto-login. Kai na mpaineis twra synexeia :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...