jara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 γεια χαρά παίδες! ένας φίλος μου σκοπεύει να πάρει ένα laptop το οποιο θα το χρησιμοποιεί για να φτιάχνει μουσική(cubase,ableton live κτλ.). Τα κριτήρια είναι τα έχεις: 1. τιμή γύρο στα 1200 euro 2. τουλάχιστον 512 ram 3. dvd-r 4. firewire κανονικό(όχι 1394) για εξωτερική κάρτα ήχου k για σκληρό 5. αξιοπρεπής οθόνη 6. καλο service,εγγύηση δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την περίπτωση του amd 64 bit η intel 32 bit... σκληρός,κάρτα ήχου και ζωή μπαταρίας δεν τον πολύ νοιάζει. p.s. ισχύει πως οι acer έχουν χαλια service? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μια ερώτηση μόνο... firewire κανονικό(όχι 1394) ????/ FireWire είναι το trademark της Apple (1987) H IEEE το έκανε standard ΙΕΕΕ-1394 (1995) iLink είναι το trademark της Sony (1995) Αυτή τη στιγμή και τα 3 είναι το ίδιο πράγμα... (πηγή) Όσο για την επιλογή σου, προς το παρόν δεν ξέρω να έχουν βγει 64bit εκδόσεις των προγραμμάτων επεξεργασίας ήχου, αν και στο μέλλον θα βγουν. Το μόνο κριτήριο στην ουσία που βάζεις είναι η οθόνη, η οποία καλό θα είναι να είναι wide μιας και θα βλέπει περισσότερα καναλια στην κονσόλα. Είναι υποχρεωμένος να πάρει laptop για αυτή τη δουλειά? Με τόσα λεφτά παίρνει ένα desktop με κορυφή κάρτα ήχου... Οι acer από οτι ακούγεται, έχουν όντως ανύπαρκτο service μιας και τα μηχανήματα φεύγουν Ιταλία (προς το παρόν δεν το έχω χρειαστεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 To firewire poy anaferete os 1394 , ousiastika einai Firewire 400 kai oxi Firewire 800 ! Ayto fantazome enoei o filos. Thelei diladi 800ari kai oxi 400ari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyweirdos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ego eho kai laptop kai desktop kai gia na ftiahno mousiki protimo to desktop me diafora...kala ine ta laptop alla de nomizo oti ine toso dinata klp...to laptop mou me mia eksoteriki karta ihou to xrisimopio mono gia live..ara mallon tha simvouleva to filo sou na pari desktop me mia kali pci karta ihou..(ohi terratec ine halia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.