Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων?

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή εγκαταλείπω την οικία και τον τερατένιο υπευπολογιστή μου :grin: :grin: θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων για laptop με Celeron 2.6, 768RAm, ΑΤΙ 9000 Mobile IGP...

Τα πρώτα GTA θα παίξουν σε τέτοιο υπλογιστή? Να πω ότι δεν με ενδιαφέρουν τι είδος παιχνιδιού θα είναι... Ότι να 'ναι αρκεί να παίζει...

Ένα ωραίο είναι το Hacker Uplink, οπού πέφτουν και στιχοίματα με την παρέα για το ποιός θα καταφέρει να μπεί σε όλες τις εταιρείες... Επίσης έχω βάλει και το ΜΑΜΕ. Κανά άλλο?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λοιπόν επειδή εγκαταλείπω την οικία και τον τερατένιο υπευπολογιστή μου :grin: :grin: θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων για laptop με Celeron 2.6, 768RAm, ΑΤΙ 9000 Mobile IGP...

Υποτίθεται ότι αυτός είναι κακός υπολογιστής και δεν παίζει πολλά πράγματα; Δηλαδή τι δε θα παίζει; Και το καινούργιο το GTA θα παίζει μάλλον...

Δημοσ.

Κοίτα καλός είναι απλά έχει 35GB σκληρό και δεν χωράει πολλά πράματα. Είχα προσπαθήσει να τρέξω Lineage2 C1 από το DVD και έκανε 700 χρόνια. Τώρα εντάξει, θα το τρέχω από τον εξωτερικό σκληρό. Έχει και λίγο πρόβλημα με την θερμότητα, αλλά θα τον καθαρίσω σε βενζινάδικο με πεπιεσμένο αέρα και θα ψιλοέρθει στα καλά του... Κανά παιχνίδι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...