beatmaster_k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά κάποιο φορητού υπολογιστή εώς 1000 € και θα ήθελα κάποια σχετική βοήθεια με το θέμα. Σε αυτά τα λεφτά οι πιο πλήρεις υπολογιστές είναι κυρίως οι ACER με επεξεργαστές AMD. Αυτό που έχω ακούσει όμως είναι οτι οι AMD ζεσταίνονται αρκετά. Το μηχάνημα που θα αγοράσω θέλω να είναι αρκετά αξιόπιστο καθώς θα το πάρω μαζί μου στην αγγλία για ένα χρόνο και δεν θα ήθελα να το τρέχω για service κάθε λίγο και λιγάκι στο εξωτερικό. Το μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για να πολύ internet και downloading, για παρακολούθηση ταινιών, πολύ office και ίσως για κανένα παιχνιδάκι έτσι για να σπάει η μονοτονία. Θα ήθελα λοιπόν, να έχει επεξεργαστή centrino (1,6 - 1,7) ή και AMD (αρκεί να μην έχω πρόβλημα με την θερμοκρασία), 512 ram (όσο πιο γρήγορη γίνεται), 60 GB σκληρό και μια όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών. Μεχρι στιγμής σκέφτομαι το SONY VAIO VGN B1XP ή κάποιο ACER me turion. Το μόνο μειονέκτημα με το AMD είναι ότι φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα στην αγγλία και χρειαστεί να το στείλω για service στην Ιταλία και μείνω χωρίς υπολογιστή για ένα μήνα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Ρίξε μια ματιά στα: HP Pavilion zv5324EA Asus (A4D) Ψάξε με το http://www.skroutz.gr για τις τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatmaster_k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Και τα δύο έχουν κάρτα γραφικών στα 32 ΜΒ και θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Εκτός αυτού φοβάμαι να πάρω ΗΡ γιατί είχα πάρει ένα πριν εναμισι χρόνο το Pavillion ZT3050EA και μέσα σε 1 μήνα μου έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Mε τα χρήματα που διαθέτεις δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο.Οπότε μόνο Acer θα κοιτάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatmaster_k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Πως σου φαίνεται το SONY VAIO VGN B1XP; Το έχει το ONE WAY 999 € με φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Aπ ότι κατάλαβα θέλει πιο καλή κάρτα γραφικών.Το SONY έχει SHARED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatmaster_k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Η αλήθεια είναι ότι με τα λεφτά αυτά κάτι θα πρέπει να θυσιάσω είτε επεξεργαστή είτε κάρτα γραφικών είτε μέγεθος οθόνης είτε κάτι άλλο. Το θέμα είναι τι; Αυτό ειναι που με προβλημάτισε από την αρχή. Τα παιχνίδια δεν είναι πάντως η βασική μου προτεραιότητα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι γερό και να μην βγάλει προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Λογικό είναι να θυσιάσεις τα παιγνίδια.Ετσι θα αυξηθούν κατα πολύ οι επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δες kai τα Toshiba Satellite A50-122 FSC Amilo PRO V 2020 IBM Thinkpad R50e HP COMPAQ NX7010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jozefonline Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Στην τιμή που ψάχνεις τα καλύτερα από πλευράς χαρακτηριστικών είναι τα Acer. Για τη θερμοκρασία που λες οι AMD 64 δεν έχουν πρόβλημα θερμοκρασίας όπως είχαν οι παλιότεροι οπότε να μη σε απασχολεί. Εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=257838&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Έχει πολύ δυνατή κάρτα γραφικών (pci-express) καλή μνήμη και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά. Επίσης με δυο μικροαλλαγές που μπορείς να κάνεις και μόνος σου μπορείς να το κάνεις άριστο μηχάνημα, να βάλεις 1024 ΜΒ μνήμη και έναν σκληρό 60 GB στις 7200 στροφές.Είναι αλλαγές που μπορεί να κάνει κανείς εύκολα και χωρίς να χάσει το μηχάνημα την εγγύηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatmaster_k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Τα ACER δεν είμαι σίγουρος πως είναι από πλευράς αξιοπιστίας. Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις δυίστανται στον τομέα αυτό. Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά και πολύ άσχημα και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Επειδή το μηχάνημα θα είναι ανοιχτό σχεδόν συνέχεια και θα κατεβάζει το φοβάμαι από πλευράς θερμοκρασίας. Μήπως ο AMD tiuron είναι καλύτερος στον τομέα αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Και ο Turion MT και ο Centrino θα σου κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά σου.Το θέμα από κει και πέρα είναι να πάρεις laptop με ποιοτική κατασκευή,καλή οθόνη και με καλό σέρβις και εγγύηση. Δεν θα σου πω εγώ εταιρία διότι ίσως η άποψή μου είναι υποκειμενική διότι σίγουρα θάχει σχέση και με εμπειρία καλή ή κακή.Διάβασε καλά το φορουμ έχει πολλά σχετικά θέματα που θα σε βοηθήσουν πολύ.Το μόνο που θα σου πω σαν γνώμη είναι μην ασχολείσαι πολύ με την κάρτα γραφικών,αγνόησε τα παιγνίδια διότι εσύ το laptop το θέλεις κατά 95% για άλλη δουλειά. Μη θυσιάζεις την αξιοπιστία και ποιότητα πολύ καλών εταιριών μόνο και μόνο για να πάρεις κάποιο laptop "κονσέρβα" επειδή του έχουν βάλει μέσα καλύτερη VGA που θα την χρειαστείς σπάνια για παιγνίδια.Απλά παιγνίδια για να ξεσκας που και που θα παίζεις και με τα laptop που δεν έχουν ΑΤΙ ή Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintartag Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 για κοιτα και κανα fujitsu-siemens.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 ibm koitakses....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosole Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 file beatmaster_k ki egw psaxnw forhto, me liga xrhmata,ayta poy exw brei kai sou proteinw einai ta parakatw.. http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1351 ka8ws kai ayto http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=248578&Merchant_Id=1&sts_cid=3 an kai den eimai eidikos stoys forhtoys nomizw ths acer einai kalyteros...ti lete?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.