Προς το περιεχόμενο

DDR 500 και AMD 3500+ πρόβλημα

pantelikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

koita na deis den parexigoume kai alaxe ifaki edo prospathoume na se voithisoume opote mi les χωρίς παρεξήγηση αλλά τα βιβλίο ...... kai alla san na les oti leme .....

loipon apo oti vlepo ego sto manual sou oi mnime sou den anaferode poudena katevasa exei kingston, samsung, micron, corsair, Hynix, Infineon kai oles DDR 400 den vlepo pouthena ipostirixei gia ocz

tha psakso ligo akoma kai tha sou po

(mallon den xriazete na mbeis sto forum gia asimvatotita giati mallon afto exeis kata pasa pithanotita tha to psakso ligo akoma)

Δημοσ.

στο forum είμαι ήδη στο άλλο παράθυρο ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..

Θυμάται κανείς κάποιο πρόγραμμα που αλλάζει μέσω software τους χρονισμούς; Είχα βρει και δούλευε καλά και είχε και έκδοση για AMD64 και μια για το φορητό μου με intel chipset...

Φίλε spown με 2 dimmακια δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά με 4. Είναι περιορισμός του chipset της Nvidia και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Δημοσ.
στο forum είμαι ήδη στο άλλο παράθυρο ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..

Θυμάται κανείς κάποιο πρόγραμμα που αλλάζει μέσω software τους χρονισμούς; Είχα βρει και δούλευε καλά και είχε και έκδοση για AMD64 και μια για το φορητό μου με intel chipset...

Φίλε spown με 2 dimmακια δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά με 4. Είναι περιορισμός του chipset της Nvidia και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πρόγραμμα για αλλαγή χρονισμών' date=' διαιρέτη και συχνότητας λειτ. CPU & RAM:

http://www.cpuid.com --> ClockGen [ για αλλαγές συχνοτήτων HTT , CPU Multiplier , CPU Voltage ']

CodeReds' A64 Tweaker ( αλλαγή timings & διαιρέτη εν "θερμό" ) [ μόνο για Athlon 64 ]

Για το A64 Tweaker προτίμησε την version 0,31 που είναι και η πιο σταθερή κ απροβλημάτιστη.

P.S. dimiz, αυτό που λες ότι είσαι σίγουρος για ασυμβατότητα μην το λες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...επίσης μπορεί με κάποιο καινούργιο BIOS ή ακόμα με παλιότερη version να λειτουργούν, οπότε άσε το παιδί όπως και πρέπει να κάνει το post στο OCZ Tech Support.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, το ClockGen ήθελα....

Λογικά τώρα θα έρθει στα καλά του...

Ευχαριστώ παιδιά για όλα..

Δημοσ.

Για να τρέχουν οι μνήμες στα DDR500 (250MHz) θα πρέπει να βάλεις το FSB στα 250ΜΗz και να κατεβάσεις το multiplier στα 9 (ποτέ μην βάζετε μισό όπως 9,5) ώστε να τρέχει το CPU στα 9 x 250 = 2250MHz. Αυτό αν θέλεις να τρέχουν 1:1 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...