Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράσω ένα Laptop HP Compaq αξίας 1350 Ευρώ.Μου πρότειναν επέκταση εγγύησης

HP Care Pack +2 Χρόνια Pick Up & Return αξίας 240 Ευρώ.Αξίζει να την αγοράσω?Εννοώ λειτουργεί καλά σε θέματα εγγύησης η HP Ελλάδας ή τζάμπα λεφτά είναι?

Δημοσ.

Εμένα μου είχε χαλάσει ένας εκτυπωτής HP 3550. Τον πήγα, τον κράτησαν και μετά από μια εβδομάδα μου τηλεφώνησαν και πήγα και παρέλαβα έναν καινούριο.

Δημοσ.

Κανείς?Άραγε φαίνεται ότι δεν...χαλάνε τα HP... :) Οπότε μάλλον θα κάνω σωστή αγορά. :wink:

Δημοσ.

Αν έψαχνες λιγουλάκι θα έβλεπες ότι έχω αναφέρει κάμποσες φορές εμπειρία μου με το service τηε HP στην Ελλάδα-Αθήνα.

Λοιπόν, αγόρασε την επιπλεόν εγγύηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ την χρειάστηκα 2 φορές. Στον πρώτο χρόνο για αλλαγή οθόνης (μαζί άλλαξαν μητρική και κάτι άλλα απ΄ότι μου είχαν πει) και την δεύτερη φορά για προληπτικό λόγο τον σκληρό μιας και συμφωνήσαμε ότι ο σκληρός του δίσκος σύντομα θα "απεβίωνε".

Τον έχω συνολικά 4 έτη και τα 2 τελευταία δεν έπαθε τίποτα. Ίσως στις 2 πρώτες περιπτώσεις να έφτεγε ότι τον πηγαινωέφερνα τακτικά, για την οθόνη το σάλιο ενός φίλου.. κτλ.

Το καλό είναι πλέον πως αγοράζεις από την αρχή την επιπλέων εγγύηση από την αρχή, μιας και τότε (2000-2001), στην Αγγλία τουλάχιστον, τον αγόραζα από άλλη εταιρεία κάθε χρόνο για ένα έτος. Βέβαια το καλό ήταν πως στην εταιρεία αυτή με στήλαν από την HP (Αγγλίας) και η εγγύηση ίσχυε και στην Ελλάδα (όπως αποδύχθηκε την 2η φορά που χρειάστηκα επισκευή).

Μόνο ρώτησε τους αν θα ισχύσει η εγγύση και για Αγγλία/Ευρώπη γενικότερα (δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο), μιας και ένας φίλος που πριν από κανά 2 έτη αγορασε ένα φορητό άλλης μάρκας στην Ελλάδα (όχι IBM, Toshiba, HP) ανακάλυψε ότι η εγγύησης δεν ίσχυε στην Αγγλία και ήταν μόνο για την Ελλάδα.

Δημοσ.

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες επειδή βαριέμαι αυτή τη στιγμή να τις γράψω, προτείνω κι εγώ ναι στην εγγύηση. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και όσες φορές τους χρειάστηκα στείλαν πράγματι courier στο σπίτι μου για pick up.

HP Compaq, επέκταση εγγύησης 1 χρόνο = 135 ευρώ, αλλαγή μητρικής 2 φορές + τα πλήκτρα του ποντικιού.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα μου χάλασε το Laptop (κάηκε η κάρτα γραφικών) το πήγα στην αντιπροσωπεία και μέσα σε 3 μέρες το είχα πίσω με καινούργια μητρική (ευτυχώς ήμουν εντός εγγύησης!

Δημοσ.

και εγώ αγόρασα πρόσφατα HP laptop και πήρε επέκταση εγγύησης στα 3 χρονια (85 euro έδωσα παραπάνω)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θα αγοράσω ένα Laptop HP Compaq αξίας 1350 Ευρώ.Μου πρότειναν επέκταση εγγύησης

HP Care Pack +2 Χρόνια Pick Up & Return αξίας 240 Ευρώ.Αξίζει να την αγοράσω?Εννοώ λειτουργεί καλά σε θέματα εγγύησης η HP Ελλάδας ή τζάμπα λεφτά είναι?

γεια σας, αγορασα προσφατα hp λαπτοπ απο το eshop κ ειχε ήδη εγγύηση 2 ετών, για να καταλάβω μιλάτε για επεκταση τως εγγυήσεών σας στα 4 χρόνια ή δεν εχετε καθόλου εγγυησεις χωρίς τις επεκτάσεις?

Δημοσ.

Το eshop προσφερει δικη του εγγυηση (απο το μαγαζι),

και δεν ειναι της αντιπροσωπειας.

Αν σου χαλασει, στο μαγαζι πρεπει να απευθυνθεις.

Η αντιπροσωπεια δινει 1 χρονο εγγυηση, και με την επεκταση της εγγυησης πας στα 3 χρονια.

(το θεμα ειναι του 2005 αλλα ποτε δεν ειναι αργα!) :mrgreen:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά απο πού μπορώ να προμηθευτώ την επέκταση εγγύησης? Απο το site που θέλω να πάρω το λάπτοπ μου ζητάνε 120€

Άκυρο, τόσο έχει κανονικά. κοιτούσα για άλλο μοντέλο σε ενα site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...