Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα TV TUNER είναι καλύτερη?

dj.akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι εδώ και καιρό να αγοράσω μια κάρτα TV TUNER,και πρόσφατα επιχείρησα να αγοράσω μια Hauppauge Win Tv Primio,η οποία όμως τελικά δε μου ήρθε ποτέ,λόγω του ότι πρόσφατα αποσύρθηκε και δεν πουλιέται.Ο λόγος που ήθελα το παραπάνω tuner,είναι το ότι εκτός της καλής του ποιότητας,διέθετε και chip bt878a,το οποίο πιάνει και filmnet.Δυστυχώς όμως,δε βγαίνουν πλέον tuners με τέτοιο chip,γιατί είναι πολύ παλιό!Αποφάσια λοιπόν να αλλάξω κατεύθυνση,και να επιλέξω πλέον ένα tv tuner με πολύ καλή ποιότητα στο σύνολό του,παραβλέποντας το ότι το chip του μπορεί να μην είναι κατάλληλο για filmnet.Τουλάχιστον να πάρω κάτι πραγματικά καλό!Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο tv tuner με τα σημερινά δεδομένα?Η τιμή ας είναι και λίγο τσιμπημένη,αρκεί να αξίζει όμως.Βοηθήστε με λίγο,γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά το χώρο τον νεότερων tv tuners!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παντως pinnacle μην παρεις...Καθολου καλη εικονα. Η aver tv που εχω σε αλλο pc ειναι καλυτερη.Καλα λογια εχω ακουσει και για την Hapague (ή καπως ετσι την λενε...). :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Εγω εχω μια pixelview playtv pro

Αν και γενικα ολοι την κατακρινουν και οι καρτες της pixelview δε θεωρουνται καλες, εμενα δε μου εχει δημιουργησει κανενα απολυτως προβλημα!

Εχει μια χαρα ληψη, συνεργαζεται μια χαρα με το Dscaler και εχει το εν λογω τσιπακι ωστε να παιζει filmnet!

Στην τελικη τηλεοραση ειναι γιατι να δωσεις ?150??

Δημοσ.

Φιλαρακο αμα θες το καλυτερο ...γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να παρεις το cinergy 600 tv της terratec και ασε ολα τα αλλα ..... στο λεω γιατι αυτο εχω και ποτε δεν ειχα προβλημα και απο ποιοτητα εικονας μαμαει....

Δημοσ.

Terratec Cinergy 600 συμφωνώ και επαυξάνω, τόσο λόγω ποιότητας κατασκευής hardware όσο και από software (έχει μαζί το WinDVR3).

Δημοσ.

oi kartes tis kworld pou exei to e-shop lene tipota? egw thelw mia karta me kali poiotita kai se full screen, kai se parathyro, arketes mnimes gia stathmous, radio (optional rds, time shifting, simpiesi se mpeg klp, remote control, filmnet)...Episis tha protimousa na parw mia ekswteriki gia na tin exw kai sto laptop alla an einai na parw mia kata poly akriboteri me periorismenes dynatotites na leipei...To kserw oti zitaw polla alla to kalytero pou kserete stin kalyteri timi tha me kalypte....Aplws thelw to desktop pc na douleuei syxna san full time kai screen tv (othoni 19", analysi 1280*1024)...Proteinete akoma tin Terratec Sinergy i kati allo??? euxaristw..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά παίζει ρόλο μόνο το τσιπάκι ή και η υλοποίηση της κάρτας για την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Από τα τσιπάκια, παλιά και νέα, ποια υποτίθεται πως έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας, με την υπόθεση βέβαια πως έχουμε τέλειο σήμα κεραίας.

Είχα παλιότερα μια hauppauge wintv pci αλλά έκανε πολλά νερά-γραμμές η εικόνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...