Προς το περιεχόμενο

aksizei ta lefta toy, i' kati allo sta idia?

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vasika skeftomai na paro ayto to sony http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=261370&Merchant_Id=1&sts_cid=3

, logo tis othonis kai tis mpatarias toy(exo akoysei oti exei megali diarkeia...)

to thema einai an aksizei ta lefta toy, i' mipos sta idia lefta pairno kati kalytero...

akoyo symboyles sas...

eyxaristo!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή δούλευα κάποτε στο πλαίσιο ήξερα ότι η sony hellas δεν καλύπτει τα laptop στην ελλάδα. Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να συννενοηθείς με τη sony του εξωτερικού και να στείλεις με δικά σου έξοδα τον υπολογιστή σου για επισκευή και παίρνει αρκετό χρόνο. Καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο πριν αγοράσεις.

Προσωπικά έχω ένα fujitsu-siemens και είμαι ευχαριστημένος, αν και τα IBM που περνάνε δεκάδες από τα χέρια μου κάθε μέρα έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Ό,τι και να επιλέξεις φρόντισε να είναι centrino για να έχει τη μεγάλη διάρκεια μπαταριάς που θέλεις.

kai ego protino ena Fujitsu Siemens ... kalitera tis siras Lifebook kai oxi ta Amilo.

Afoy ta Lifebook exoun makran kaliterh piotita kataskeyhs apo ta perissotera laptop tis agoras. Tha elega exoyn paromia piotita kataskeyhs me ta Sony kai ta Hp. (panta gia ta akriva toys montela).

Episeis epidi etixe na xalasei to laptop moy 1 mina meta tin agora .. .apo diko moy lathos (frapes glikos !) h fujitsu-siemens moy to allakse mesa se 1 imera me currier apo Kriti-Athina-Kriti xoris na pliroso oute mia draxmi. (Fysika den tous eipa oti ton elousa me frappe.)

Περι Amilo έχω να πώ περιμένετε λίγο γιατί ήδη αποσύρει της μπαταρίες η fujitsu επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα λέει (ανατηνάζονται) όσες μπαταρίες εχουν κωδικό (μάλλον ο τύπος .. είναι ) G1L1.. θέλουν αλλαγή.

Εγώ συμπλήρωσα την αίτηση .. και περιμένω ... να δώ πώς θα γίνει η αλλαγή. Μένω κρήτη και δεν ξέρω εαν θα γίνει δουλείά.

http://www.fujitsu-siemens.com/support/batteryexchange/index.html

εδω για πληροφορίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...