ZELDA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 καλησπερες εχω τελειωσει καποιο site και θελω να κοβω καποιες αποδικεις η τιμολογια παροχης υπηρεσιων για διαφημισεις στο site μου τι μπορω να κανω που πρεπει να απευθηνθω το εχει κανει κανενας.?
jerry7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Νομίζω ότι αυτό που ψάχνεις ονομάζεται "λογιστής" ή "εφορία".
ZELDA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 ναι φιλε μου το ξερω απλα ρωταο αν το εχει κανει κανενας ...
dim_b Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Να ρωτήσω κάτι; Τι έσοδα περιμένεις να έχεις από το site; Γιατί αν πρόκειται γιά μικροποσά, ούτε να το σκεφτείς να ξεκινήσεις ατομική επιχείρηση γιά να κόβεις δελτία παροχής υπηρεσιών. Η εφορία συνήθως δεν δέχεται ότι μπορεί να έχεις μιά επιχείρηση γιά να βγάζεις κάποιο "χαρτζιλίκι", οπότε μπορεί να βρεθείς να χρωστάς περισσότερα απ'όσα έχεις βγάλει από το site (βλέπε "περαίωση" ). Συμβουλέψου κάποιον λογιστή και στην ανάγκη (αν είναι απαραίτητο να κόβεις τιμολόγια) προσπάθησε να βρεις κάποιον γνωστό που να έχει ήδη κάποια σχετική με το αντικείμενο επιχείρηση, μήπως δεχτεί να τα κόψει αυτός στο όνομά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.