dimevil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 20.3 kilobits per second Communications 20.3 kilobits per second Storage 2.5 kilobytes per second 1MB file download 6.9 minutes Subjective rating Very slow DEN XREIAZETAI NA PO TIPOTA ALLO!!!!! KAI FONAZOUME GIA TDSL STOUS FOITITES!!!!NTROPI PIAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 νομίζω οτι ο OTE είναι υποχρεωμένος να δίνει το λιγότερο 12660 kl/sec.Οτι πιο πάνω προβλέπετε..Οπότε πάρε τον τηλέφωνο να τον ευχαριστήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Και να δεις πόσα χρόνια ακόμα θα έχουμε pstn στην Ελλάδα!!Καμιά 10ετία ακόμα σίγουρα!:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 και λιγα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Apla gia alli mia fora aisxos!! Ekseliksiiiiii, kapios prepei na mathei ston pOTE afti tin lexi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 e min exoumai kai grinies tora o ote to exei kathara to grigoro internet einai to ISDN. :)LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vmanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 tha anabathmiso tin adsl mou se pstn me auta pou akouo!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 den nomizo na ginete auto pou leei ,kai me tin fatsa pou exei valei (thimomeni) mallon i dsl tou pigenei toso . edit-i tora pou to ida mallon lathos ine giati leei 1 mb se 7 lepta ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Αυτή τη στιγμή που ποστάρω είμαι συνδεδεμένος με την καταπληκτική ταχύτητα των 28.800 bps... (pstn σύνδεση 56k). Αθάνατε ΟΤΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Εγώ συνδεόμουνα σταθερά για 1,5 χρόνο στα 21.6... Τους είχα πάρει καμμιά 10ρια φορές τηλέφωνο και κάποια στιγμή που κάναν "αναβάθμιση" στη γειτονιά μου, ανέβηκα πλέον στα 42-45. Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 πλακα κανετε? εγω εναμιση χρονο που ειχα μονο στα 48 kbs και μερικες φορες πηγε στα 128!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Το μόντεμ το συνδέεις κατευθείαν στο pc ή μεσολαβεί κάποιο ρουτεράκι; Στο λέω γιατι έτσι την είχα πατήσει με κάποιο ρουτεράκι και εγώ και είχα ταχύτητες σαν τις δικιές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 9600bps λεει το συμβολαιο του οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Και να δεις πόσα χρόνια ακόμα θα έχουμε pstn στην Ελλάδα!!Καμιά 10ετία ακόμα σίγουρα!:razz: mexrei n anabathmisti to eparxiomeno diktio poy exoyme, sigoyra tha kanoyn kai "prosfores" gia ptsn! me liga logia 1 eyro to mina ptsn!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Σκούζετε για να σκούζετε μου φαίνεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.