Προς το περιεχόμενο

Capture apo tv

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon re paidia thelw na kanw capture apo tin tv pou exw sto dwmatio mou dipla sto pc,pws borw na kanw capture???exw mia karta tileorasis sto pc i opoia omws den vgazei ixo...:s Episis i karta mou einai i gforce 6600 kai exw tin entipwsi pws den exei eisodo video.Ti prepei na agorasw gia na kanw sinexws capture apo tin tv tou dwmatiou mou sto pc??Euxaristw!

Δημοσ.

1. Gia na vgalei ixo i karta tileorasis sou, tha prepei na tin sindeseis me to line-in tis kartas ixou! Opote kaneis capture me to software tis kartas sou 'h me virtualdub, i me kapoio allo, windvdcreator, ulead moviefactory apo ta "megala"

2.Gia na kaneis capture apo tin tv sou sto pc, tha prepei na exeis eite kalwdio "scart se RCA", eite "RCA se RCA" analoga ti eksodous exei i TV sou, kai na valeis to kitrino vismataki stin karta video kai to aspro vismataki stin karta ixou sou me to analogo antaptoraki.

Δημοσ.

xm den exw karta video...mono karta tileorasis...einai to idio?? Mwre to thema einai oti stin tv tou domatiou mou exw nova enw stin tv tou pc den exw nova kaithelw na kanw capture kali eikona kai oxi tin eikona tou pc!:P ginetai i zitaw polla????

Δημοσ.

Ma i eikona tou pc sigoura einai kaliteri apo tis TV!!!

H karta TV sxedon panta exei kai mia eisodo video (composite in, s-video, kati tetoio).

Rithmise tin na kanei capture se kapoia ipsili analisi -efoson exeis kai dinato pc- kai tha eisai mia xara

Δημοσ.

An den eisai idiaitera eksikoiwmenos tha sou proteina kapoio apo ta "all in one" programata, opws to windvd creator, to pinaccle studio 'h to moviefactory ta opoia xrisimopoioun mpeg sibiesi kai einai kiriws gia na ftiaxneis DVD. Egw pali capture kanw me to virtualdub, to opoio einai arketa pio disxristo alla exei tromeres parametropoiiseis.

Rikse omws kai mia matia sto episimo auto thread: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98600

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...