MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Αναζητώντας την χρονολογία για ένα πολύ παλιό τραγούδι, έπεσα πάνω σε αυτό τον σύνδεσμο, ο οποίος περίεχει μια μεγάλη λίστα με τραγούδια που έχουν σαν τίτλο γυναικεία ονόματα. Θεώρησα ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον και για αυτό το σημείωσα! :grin:
Cristina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Αααααα!!! Πολύ ωραίο link! Αλλά για μένα τίποτα...; :roll: Καλά... Δεν πειράζει... Πάρτε το από μένα. «Eliades Ochoa & Compay Segundo - Maria Cristina» (ή από La Vieja Trova Santiaguera) Lalalala lalala lalalalalala lalalaa!!!
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δεν έχω και πάρα πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις αλλά μπορώ να σκεφτώ αρκετά ακόμα, εκτός κι αν πιάνεται μόνο η πρωτη εκτέλεση και αυτή που ξέρουμε όλοι δεν είναι η πρωτη (αρκετά αναφέρονται αλλα με άλλον εκτελεστη) πχ Rolling Stones - Angie Boston - Amanda Pavlov's Dog - Julia Michael Jackson - Billie Jean Deep Purple - Lalena Dr. Hook - Silivia's mother Europe - Carrie κλπ κλπ χμ, υπάρχει τέτοια λίστα με ελληνικά τραγούδια ονόματα ? Ποιο χρήσιμη θα ήταν. Αν δεν υπάρχει δε φτιάχνουμε μια ?
MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Αν προσέξετε η λίστα περιέχει τραγούδια από δεκαετίες 40, 50, 60, 70 και 80. Ειδικά για τη τελευταία θα έλεγα ότι είναι ελειπής. Ίσως ανά διαστήματα να την συμπληρώνει. Δεν ξέρω. Πάντως καλό θα ήταν να φτιάχναμε και μία δική μας με ότι δεν βλέπουμε εκεί μέσα! Συμφωνώ και για τα ελληνικά! Γιατί όχι; Και να βάλουμε και αντρικά ονόματα όπως: Ο Γιώργος είναι πονηρός, Κυρά Γιώργενα ο Γιώργος σου που πάει, Με λένε Γιώργο κλπ... Cristina εσύ δίνεις το 'σύνθημα'!!!
Cristina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Φυσικά βρε! Και το συζητάτε ακόμα; Για πιάστε δουλειάααα! Άαααααντε! Εγώ πάω να παίξω LineAge αν δεν έχετε αντίρρηση... :lol:
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δείτε και αυτό http://www.listology.com/content_show.cfm/content_id.10365
MariaTs. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Καλός κι αυτός ο σύνδεσμος! Δεν είδα όμως το: Mary Mary - Run DMC Maria - The Jacksons Maria - Ricky Martin Maria Maria - Yoshiro Nakamura Maria - Bazeado Maria - Leonard Bernstein feat. Jose Carreras Maria Maria - Santana feat. The Project G & B Maria Elena - Gene Petney Maria Magdalena - Sandra Mary Got A Baby - Maxi Priest Mary Had A Little Boy - Snap Αυτά για την ώρα. Όταν βρω κι άλλα στον μάνατζερ μου, θα τα σημειώσω!
vagpap Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Να προσθέσω μερικά που έρχονται πρόχειρα και δεν υπάρχουν στις λίστες... Julia's Dream - Pink Floyd Vera - Pink Floyd Song for Denise - Piano Fantasia Jennie - Falco The Wind Cries Mary - Jimi Hendrix Mary Jane - Κάτω Πόλη (κάτι φίλοι μου... λολ) Cross eyed Mary - Jethro Tull klp klp klp Πως να το κάνουμε... Εσείς οι γυναίκες είστε έμπνευση!!! (αν γκρινιάζατε και λιγότερο, καλά θα ήταν) :lol:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Καποια που δε βρηκα στις λιστες Andru Donalds - Mishale France Gall - Ella elle l'a Whitney Houston - My name is not Susan Kωνσταντινος Β / Δημητρα Γαλανη - Στελλα Concrete blonde - Joey Dave Stewart and the Spiritual cowboys - Jack talking Sandra - Johnny wanna live Vaya con dios - Johnny George Michael - John and Elvis are dead Σπυριδουλα - Ο Μπαμπης ο Φλου Ειναι παααρα πολλα
darkkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Και κάποια ακόμα... Air - Kelly Watch the Stars Artrosis - Lisa Cab Calloway - Minnie The Moocher Chris de Burgh - Suzana (και το αντίστοιχο του Πανούση) David mcwilliams - the days of pearly spencer Dawn Of Dreams - Eve Death in Vegas - Aisha Dolly Parton - Jolene Far - mother mary Cockney Rebel - Sebastian (και του Βασιλάκη...) Theatre of Tragedy - Cassandra Theatre of Tragedy - Lorelei Theatre of Tragedy - Angelique Αυτά προς το παρόν...
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Καλός κι αυτός ο σύνδεσμος! Δεν είδα όμως το:Mary Mary - Run DMC Maria - The Jacksons Maria - Ricky Martin Maria Maria - Yoshiro Nakamura Maria - Bazeado Maria - Leonard Bernstein feat. Jose Carreras Maria Maria - Santana feat. The Project G & B Maria Elena - Gene Petney Maria Magdalena - Sandra Mary Got A Baby - Maxi Priest Mary Had A Little Boy - Snap Αυτά για την ώρα. Όταν βρω κι άλλα στον μάνατζερ μου' date=' θα τα σημειώσω! [/quote'] Να προσθέσω το : Blondie - Maria
Rascob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 το είχε της blondie στη λίστα. Πάντως, το Pavlov's Dog - Julia κουβαλάει μεγάααααααλη ιστορία. Δεν είμαι παλιός, ούτε θέλω να το πάιξω, αλλά μιά και την έχω ακούσει την ιστορία αυτή: Το τραγούδι λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε λέει για αγάπες κλπ για μια λεγόμενη Julia του τραγουδιστή. Από το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού όλοι αναρωτιούνται: "Μα καλά, άντρας το τραγουδάει;", λόγω της φωνής που γυναικοφέρνει. Έτσι, όταν βγήκε ο δίσκος με το "Julia" άρχισαν όλοι να λένε για την αδερφίστικη και γυναικεία φωνή του τραγουδιστή- από τον κόσμο ως τους ίδιους τους κριτικούς. Μέσα στη γενικότερη αναταραχή, για τον ίδιο λόγο, θεωρώντας προφανώς την όλη κατάσταση ρεζίλεμα, η Julia παράτησε τον τύπο! Αυτός, τόσο τρελά ερωτευμένος μαζί της, αυτοκτόνησε!!! Τραγική ειρωνία; Λέει το τραγούδι στο ρεφραίν: ...but I can't live without your love... :? :neutral: Ντάξει, παίζει και να είναι ψέμα η όλη η ιστορία (αν και αμφιβάλλω) αλλά ούτως ή άλλως είναι ενδιαφέρουσα
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Και εγώ έχω την εντύπωση πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε αν και δεν ξερω για ποιο λογο. Καπου ειχα διαβάσει/ακουσει επειδη είχε απογοητεθεί από το πως ακουγεται η φωνή του.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 ^^ Κι εγω αυτη την εκδοχη ειχα ακουσει (ακομα πιο χαζη). Ο ανθρωπος ειναι μια χαρα... Εχω την εντυπωση παντως πως πρεπει ναναι ελληνικη η φημη. Οπως βγηκε τις προαλλες οτι και η Amy Lee των Evanescence αυτοκτονησε? Eλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.