DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Site κάρτας Θα πω την εμπειρία μου από τη χρήση της συγκεκριμένης κάρτας την οποία αγόρασα πριν από λίγο καιρό. Κατ' αρχήν, η τιμή της είναι εξαιρετικά προσιτή σε σχέση με άλλες κάρτες του είδους ειδικά γι' αυτούς που δεν τους νοιάζει και τόσο η ποιότητα. Η ποιότητα εικόνας είναι κατά την άποψή μου περίπου 7 στα 10. Συνοδεύεται από cd-rom με drivers από Win98 έως και WinXP. Ωστόσο οι οδηγοί της δεν είναι συμβατοί με το SP 2 της Μicrosoft για τα WinXP. Όταν προσπαθούσα να ξεκινήσω το πρόγραμμα (TV ή Radio) μου έβγαζε σφάλμα και δεν ξεκινούσε. Παράλληλα, όταν μετά από 3-4 προσπάθειες το κατάφερνα να ξεκινήσει, ενώ έβλεπα κανονικά εικόνα, με το που πάταγα το κουμπί record (capture), αμέσως έκλεινε το πρόγραμμα βγάζοντας σφάλμα. Εδώ χρειάστηκα τη βοήθεια των ειδικών της Insomnia όπου με τη πληκτρολόγηση ορισμένων εντολών το πρόβλημα λύθηκε. Από τότε, δεν έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Πριν από τη βοήθεια των ειδικών της Insomnia, είχα στείλει e-mail στην εταιρεία η οποία μου απάντησε άμεσα και ευγενέστατα, ωστόσο δε λύθηκε το πρόβλημα. Να σημειώσω, ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα και με το τηλεχειρισμό της κάρτας, καθώς το 1ο remote control δε μου λειτούργησε & μου έστειλαν άλλο. Κλείνοντας, θα πρότεινα τη συγκεκριμένη κάρτα σε αρχάριους χρήστες που θέλουν περισσότερο να έχουν TV - Radio στο PC τους και όχι σε αυτούς που θέλουν να κάνουν captures με ποιότητα στον ήχο και φυσικά την εικόνα. Με 10 € παραπάνω μπορούν να πάρουν μία κάρτα της ASUS για παράδειγμα που έχει πολύ καλύτερες κριτικές.
megasig Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Και εγώ ευχαριστημενος κατοχος της παραπάνω κάρτας (παιζει και filmnet..) Κανένα πρόβλημα μετα το upgrade σε SP2. Μια ερώτηση για το remote control. Την παραγγελία για καινούργιο remote control πως την έκανες (το δικό μου εχει γίνει κομάτια)? Βασικά....έχει πολύ τρέξιμο??? Αν δεν βαριέσε μου λες... Thanks
Strategos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 na sou po einai allo to problem se emena den exo kanena apo auta pou eipate to problem einai oti otan exo stin tileorasi tin rithmisi line in den douleuei to mikrofono kai an to rithmiso se microfone apo line in den douleui to anevokatevasma phonis apo to tilekodrol kai velakia
DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μια ερώτηση για το remote control.Την παραγγελία για καινούργιο remote control πως την έκανες (το δικό μου εχει γίνει κομάτια)? Βασικά....έχει πολύ τρέξιμο??? Αν δεν βαριέσε μου λες... Thanks Xε, αυτός που μου πούλησε τη κάρτα είναι κολλητός μου και ανέλαβε αυτός την όλη ιστορία με την εταιρία στην Αθήνα. Δεν ανακατεύτηκα καθόλου. Προσπάθησε να στείλεις e-mail στην εταιρεία ή πάρε τους τηλέφωνο, θα σε εξυπηρετήσουν πιστεύω.
Strategos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 auta pou ipa prin aforousan alli karta ego den exo tin 2 exo tin 3
profitis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Mε το "αδελφάκι" της παραπάνω κάρτας(μοντέλο Mpeg) έχω τραβήξει τα πάνδεινα.Τι ασυμβατότητες και τι κολλήματα έχω περάσει δεν περιγράφεται.Σε win xp πάντα.
Giannnni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 ti tsipaki foraei h sigekrimenh? pantos kata 90% sta provlhmata poiothtas den paizei rolo h karta katheautou alla to software pou xrhsimopoieis gia na vlepeis kai h keraia sou. Dokimaste thn kartoula me to christv kai to dscaler plugin se 768*576 analisi .
psou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ έχω το αδελφάκι και δε μου τα λέει καθόλου καλά...Το winDVR που υπήρχε μέσα στη συσκευασία δε δουλέυει καν!! Επομένως δεν έγραψα ποτέ σε mpeg...Η ποιότητα απεικόνισης πολύ μέτρια
kage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 gia pes thn lush p sou proteinan gia xp...
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 βάλε στο drive σου το cd των xpsp2. Start=>Run=>cmd [Enter] Στο command prompt τώρα: expand F:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt [Εnter] expand F:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt [Εnter] expand F:\i386\command.co_ c:\windows\system32\command.com [Εnter] όπου F: βάζεις το γράμμα του drive που έχεις το cd των xpsp2 μέσα.
geovard Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ τσιγκουνιά ρε παιδί μου αυτή η crypto.Αλλά από Έλληνες τι περιμένεις.Έχω καί εγώ την mpeg καί πράγματι ποτέ δεν δούλεψε το windvr το οποίο σημειωτέον είναι παμπάλαιο.(version 1) Έπειτα από την αρχή τούς ίδιους drivers έχουν.Δεν πα να βγαίνουν sp τι τούς νοιάζει αυτούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Γεια σας παιδιά βλέπω πώς γνωρίζετε αρκετά για Tuner pc Crypto και ήθελα να σας ρωτήσω έχω μια κάρτα Tuner Crypto αλλά δεν ξέρω τι μοντέλο είναι δοκιμάζω όλους του Drivers τα που δίνει η επίσημη σελίδα και το πρόγραμμα διαχείρισης που δίνει και μου δουλεύει κατά έναν τρόπο αλλά χωρίς ήχο. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε περιμένω νέα σας και σε Ε_mail : [email protected]. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 βάλε στο drive σου το cd των xpsp2.όπου F: βάζεις το γράμμα του drive που έχεις το cd των xpsp2 μέσα. μιας κ δεν υπαρχει cd twn xpsp2 δεν γινεται αλλιως εκανα με τα απλα xp k κατι ελεγε οτι εκανε increase σε μερικα αρχεια... αν κ εχω την mpeg
nfilosidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, τι σου πρότειναν και το έλυσες ?
Sorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Γενικά έχω παρατηρήσει πως ότι έχει σχέση με την Crypto είναι γ.τ.π.... To software τους είναι πάντα απαράδεκτο και ποτέ των ποτών δεν κάνουν update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.